Defnesmommy İnternet sitesinden bebeğime kıyafet almıştım ama biraz dar oluyorlar mağazadan değişim var diyor ama etiketlerini çıkarmıştım acaba yine de değiştirirler mi böyle yapan oldu mu?
Prensesannesi21 Defnesmommy 120 gün değişim süresi geçerli yaziyordu kısıtlamalardan sonra gidip degisebilirsin canim
adasaripapatya Defnesmommy Aynısını bende yaşadım iki gün önce geldi kargo ayakkabı almıştım büyük oldu çok merak ediyorum internetten alınan ürünün mağazadan değişimi yapilabilir mi
Defnesmommy SenaAnne ama mecbur kısıtlamadan sonra gidicem üstünden bir iki hafta geçmesi fark eder mi
Defnesmommy adasaripapatya ben ona baktım İnternet sitesinde yazıyordu size en yakın mağazadan değişim yapabilirsiniz diye 120 gün içinde ama ben de etiketsiz kabul ediyorlar mı onu merak ediyorum
adasaripapatya Defnesmommy dikkat etmedim ama galiba vardı etiket yalnız ben fatura göremedim göndermiyorlar mı acaba
Htchcglu Defnesmommy hayır farketmiyo içinde barkod u var onu okutuyorlar ne zaman aldığın görünüyo zaten onun dışında uygulamasında faturası var onuda ss alın nolur nolmaz
Defnesmommy Htchcglu ay çok teşekkür ederim içim rahatladı valla bir ay sonra giyemez çünkü. Zaten faturasını e fatura şeklinde gönderdiler
Defnesmommy balkabagianasi merhaba mesaj olarak geldi telefonuma indirdim onun dışında bir fatura gelmedi kargoyla
Minel-_-3404 Defnesmommy etiketin üstünde olmasi gerekiyo Biz gecengün esime internet sitesinden mont aldik dar oldu diye Lcw numarasini aradim ordaki sekreter.yasaklar bitince magazaya gidip degişim yapabilirsiniz qma giyilmemiş ve etiketi üstünde olucak koparilmamis olucak dedi.ama siz yinede şansinizi deneyin🤷♀️😊
Borabey1109 Defnesmommy merhaba Lcw çalışanıyım iç etiketleri duruyorsa ve ürün yıkanmadıysa değiştirebilirsiniz