Hifaskkk44 Deniz3402 canm bende oğlumu sünnet ettirdim genelde doktorlar geleneksel yöntemi tavsiye ediyor hatta burada bir kaç kişi de daha okudum ileride erkek durumuyla alakalı galiba o yüzden doktorlar dikişli olanı tercih ediyor bende dikişli yaptırdım hiç bir zorluğu da olmadı dikişler zaten kendi kendine döküldü
bikerem Deniz3402 2.5 aylikken klipsli yaptirdik. En ufak bi zorluk yaşamadik. Hic agri sizi aglama huzursuzluk vs olmadi. 3 gunde yara toparlanip iyilesti bile
Asleres Klips sünnet bizimkisi de yeni yaptırdım canım çok rahatlık, Bugün gelip klipsi çıkartacaklar inşallah 😂
prensinannesiiii Bizde klipsli yaptırdık çabucak iylesti Dr umuz bize dıkışlide kanama olma riski var dedı o yuzden bu yontemı denedik sukur bir zorluk yaşamadık hemen ıylestı zaten
Hifaskkk44 Deniz3402 2.5 aylıktı canım evet lokal oldu çok şükür çok rahat atlattık sadece pipiyi uyuştururken ağladı sonra fanilik idararını yaparken ağladı sonra çok şükür hiç ağlamadı
prensinannesiiii Deniz3402 4 aylıktı hıc agrısı olmadı anlamadı bıle sadece klips oldugu için hafif sısmıstı ılk çişini bile hemen yaptı aglamadı hiç ama her covuk için farklı tabı
Necla61 2 buçuk aylıkken klipsli olduk çok güzel sünneti çocuk doktorumuz bile ismini aldı sünnetçi mizijn acı yok bayılma yok dikiş yok kan yok 💚
mrstucii06 Deniz3402 bizde klipsli yaptırdık canim cok rahat geçti kanama falan hic olmadi 2 aylikken yaptırdık bizde
Cktha Deniz3402 t zaman8ı ilk gün idrar yaparken bir iki kere ağladı o kadar 5.gun klips çıktı sorun yasamadik