Minikpirincim Bebegim 6 aylik oldu bir onceki kontrolumde 5 aylikken doktorum yavas yavas tattir neyi seviyor bakalim ona gore yol cizeriz dedi ama bu 1 ay icinde ne yaparsam yapayim oglum hicbirsey tatmak istemedi istemiyor da. Yogurda cok tepki ver6miyor sadeve Elma verdim istemedi yogurtlu elma verdim yine istemedi. Karnabahar brokoli havuc patates hasla ver corbasini yap ver dedi doktorum yok hicbir sekilde tatmak bile istemiyor oguruyor. Su bile icince kusuyor. Ne yapacagim caresiz kaldim arkadaslar yardiminiza ihtiyacim var
Minikbalinannesi Minikpirincim kesinlikle zorlamayın bu dönemde ayrıca karışım vermek yerine tek tek tattırmayı deneyin neyi seviyosa da ondan verin sevmediği şeye ara verip tekrar deneyin yemiyo diye ne zorlayın ne de vermemezlik yapın alışacaktır zamanla. Kendinden pay biç ilķ defa tadını bilmediğin bişey tadacak olsan hapur hupur yer misin ? Canızı sıkmayın zamanla alışıyolar 😌💕
merve5561 Minikpirincim aynı durumdayım 6 ay 25 gunluk kızım 25 gündür uğraşıyorum kaşığı gördüğü an kilitliyor ağzını zorlamak istemiyorum hep soğur diye ama yediremiyorum kandırıp ağzına verince de öğürüyor ağlamaya.basliyor
Minikpirincim Minikbalinannesi yogurdu sevdi elmayi sevmedi. Bu yuzden elmali yogurt yaptim. Problem hic agzini acmamasi zaten tadip devamini yemese ok ama hic tatmak istemiyor
Minikpirincim Minikbalinannesi bazi konularda anneler doktorlardan daha deneyimli. Tabiki doktorumla da gorusecegim. Burasi anneler arasi yardimlasma platformu ya bu yuzden post actim.
Minikbalinannesi Minikpirincim buranın nasıl bir yer olduğunu zaten biliyorum yardımcı olmaya çalıştım bende fikir vererek
ikikizceanasi Minikpirincim hiç zorlama canım benim kızımda bazen yemek istemiyor Zorlamıyorum nasıl olsa yicek üzülme hiç yemiyor diye
Gulnuraraserol Minikpirincim benim oğlumda öyle haftaya 6 aylık oluyor 3 gündür elma ve yoğurt tattırmaya çalışıyorum istemiyor zorlarsam ağlıyor bende ne yapacağımı şaşırdım
Minikpirincim Gulnuraraserol yani acken de denedim tokkende keyfi yerindeykende ama bir turlu acmiyor agzini. Doyuyor demekki ondan
Birgaripanne Minikpirincim Sadece fikir olarak söylüyorum. Mesela önce boş kaşığı verseniz eline ağzına götürecek. Sonrasında kaşığın ucunu elma suyuna batırıp verseniz tadını aldıkça ister mi acaba? Ya da meyve filesine koysanız hoşuna gider mi?
Minikpirincim Birgaripanne kasigi bos verdim agzina goturmuyor canim uzaktan bakiyor😂 tanidi kasik oldugunu 😂 fileye de koyup verdim . Eline her aldigini agzina sokmuyor yere atip arkasindan bakiyor genelde
alihakan Minikpirincim oğlum 7 buçuk aylık aynı anlattığınız gibi bi yiyor bi yemiyor. parmağınızla vermeyi bir deneyin isterseniz ben öyle yapıyorum muzu vs.
Minikpirincim alihakan parmaklada en fazla 3 yada 4 kez aliyor agzina 😂sonra biseyler yedigini ogrenince acmiyor
merve5561 Minikpirincim vallahi ben çaresiz kaldim zamanla düzelir diye bekliyorum canim üstüne gitmiyorum anne sutu aliyor diye 1 yasa kadar ana besin anne sutu veya mama zaten
Zeynep1453 Minikpirincim ya çok güldüm benimki de aynı yani kabak havuç patates çorba yaptım nasıl yenmez bir çorba onun timsali