Annesinindurusu12 Kızım 18 aylık ama hala yürümüyor koltuğu tutup baştan sona gidiyor desteksiz çok korkuyor be zaman acep desteksiz yürür varmı böyle geç yürüyen tavsiye veren
Gocicim Annesinindurusu12 agzina oyuncagini al koltuga yasla gel Hadi alsana agzimdan de oturup emeklemeye caisiosa hayir kalk yuruyebilirsin tutcam ben seni korkma de inatla agzindan almasini sagla sonra bi tarafa babasi bi tarafa sen gec ikiniz birbirinize yurutmeye calisin bide basortule sirtindan bagla elinle gezdir ellerini tut gezdir arada birak uc cuma vakti gezdir bi de
ikizbabymom Annesinindurusu12 bu ay dolduktan sonra hâla yürümüyosa nörolojiye götürebilirsin ama bence korkuyo sadece bi sıkıntı olsa tutunup yürümez cesarerlendirilmesi lazım sadece
Deletedmom5284 Annesinindurusu12 uzun süreli basıyor koltuklarda sıralıyorsa sadece korkuyor olabilir nöroloji falan gördü mü acaba
mihrosum 1 aya kalmaz yurur merak etme canım. Stres yapma yurume arkadası al istersen gercı ben almadım ama sabrwdemjyorum artık diyorsan al yardımcı olur
Atesbocegi Her bebek aynı zamanda yürümez sağlık sıkıntısı yoksa bırakın yürümesin nasıl olsa yürütecek belli bir aya kadar normal zaten
Fun Annesinindurusu12 anne baba karşı karşıya oturup bebeği ortaya alıp oyun oynadığınızda çok güzel heycanlanıyo bide elinize sevdiği bi oyuncağı yada meyveyi aldığınızda teşvik etmiş oluyosunuz siz kendi yürüsün diye beklemeyin inanın bizden de destek ve heyecan bekliyorlar deneyin derim