Öncellikle hepinizin kadir gecsi mübarek olsun:) inşallah güzel anneler.😚 güzel anneler sizin güzel fikirlerinize ihtiyacım var inşallah nasip olursa bu yaz evimizi satıp yeni bir almayı düşünüyoruz şimdi araştırma icindeyiz evlere fln bakıyoruz daha bulamadık oturduğumuz evimizde hala satılmadı malûm pandemi fln 1 tane ev var ama eltime çok yakın binalar yan yana ve ben bu kadar yakın oturmak istemiyorum ama şartlara baktigimza göre bize madi manevî o ev uygun görünüyor içi yapılı fln fiyatı fln da iyi ama o kadar yakın dip dibe olsun istemiyorum ve eşim de biliyor içten içe olsun istemedigimi ama ben eltimle yakın olsun istemiyorum eltimi iyi severim şimdiye kadar bir sorunumuz fln olmadı ama ben onlara ayak uyduramıyorum çok rahat bir kadın gezmeyi yemeyi icmeyi kakara kikiri yapmayı çok seven bir kadın bu yüzden çok yakın olursa benim dibimden ayrilmayacak bende bunu istemiyorum yani siz benim yerimde olsanız ne yapardınız nasıl bir yol izlerdiniz lüfen firir verin şimdiden çok teşekkür ederim sağolun