Mavi16 Merhabalar herkese, anneler gününüz kutlu olsun. Şimdi benim sorum var aslında tavsiye. 14 buçuk aylık kızım için genç odası mı almalıyım yoksa montessori tarzı mı kafam karışık hangisi daha mantıklı olur yardımcı olursanız çok mutlu olurum
Merveliz54 Mavi16 Bence montesori tarzı olanlar bebeğiniz küçük kendi bile cıkabilir yatağına ve de yanları korumalı olduğu içinde oldukça güvenilir. şöyle ki montesori yataklar da gençler bile kullanıyor ona göre dekoraston değiştiğinde çok tarz görünüyor. Ben şimdi üstünde pembe tenteyle çocuk odası görünümü verdim bebeğim büyüyünce zevkine göre ışıklandırmalı değişik versiyonlarda da kullanırım🤗 kesinlikle montesori pişman olmazsınız
Mavi16 Annesinindurusu12 teşekkür ederim bende genç odası almayı düşünüyorum ama bakınca böyle kataloglara insanın kafa si karışıyor
maviboncukruyasi Ben 90×190 çatısız düz model Montessori yatak aldım decolove marka ayakları yerden yaklaşık 5 cm yukarıda tutuyor yatağı şimdilik olduğu gibi bıraktık ileriye doğru kendi ayaklarını çıkarıp mobilya ayağı ile yükseltmeyi düşünüyoruz genç odasına çevireceğiz o şekilde dolabı koctastan almıştım bebek dolabı değil de 4 kapılı gardrop baya esya topluyor yatakta çok kullanışlı bakabilirsiniz internette😊
Mavi16 __zulfisiniz__ ahaahaa öyle okunacağını düşünmemiştim. Biran öyle mi yazdım diye tereddüt etmedim değil 😊😊
Hazaal Mavi16 Montessori tarzları hoşuma gitmiyor benim ki 7 yaşında kızım var oda beğenmiyor :) Genç odası iyidir 🌸
Mavi16 Hazaal benim de düşüncem ağırlıklı olarak genç odası ama montessori çok tatlı duruyor. Çatılı böyle duvar kağıtlı felan ama genç odası da mantık olarak çok mantıklı geliyor ilerisi için 😊