Miraclemom Oglum 3,5 aylık surekli çenesi ıslak ve dolayısıyla ustu.. Sık sık ust degıstırıyorum bez koyuyorum fakat gene bakıyorum vucudu soguk nemlı bogaz altı. Sizler nasıl nemlenmesine engel oluyorsunuz?
DefneErcis Miraclemom pudra sürüyorum Boğaz’ının altına içine ağız mendili koyuyorum alttab üstüne de önlük takıyorum
Alazcns Miraclemom hos Geldin yalnız değilsin oğlum da öyle sürekli yakalık üst değiştirmekten bir hal oldum. Erken diş çıkarma belirtisi dedi saglik ocagi doktorumuz da biraz daha var dedi bekliyoruz
Miraclemom DefneErcis bezı cekıstırıp agzına tıkıyor korkuyorum gormem de kapatır agzını burnunu dıye ıcıne koyuyorum o da yetmıyor tabı
DefneErcis Miraclemom yok canım kapatmıyorlar merak etme kıyafetinin altına yerleştiriyorum o yüzden çekemez. Göğsü ıslanmıyor en azından kıyafet ıslandıysa değiştiriyorum. Yoksa önlük değiştiriyoruz sürekli
anayimbenana tukruklerini hep baloncik baloncuk yapıyor mu asiri bir tükürüğü var kızımın 3 ay 1 haftalik.agzinin ici de tükrük dolu sureklide akıtıyor
Bsradoruk Bizde bugun 3 aylık olduk aynı durum bendede var yakalık kullanıyorum saat başı degişiyorum doktoru tükürük bezleri bu ayda çalışıyo ve çok güzel bişe böyle olması dişlerle alakası yok bunun dedi
Esra___ Miraclemom Cnmm bu çift katlı önlüklerden alabilirsin ben çareyi öyle buldum yoksa dakika başı kıyafet değiştiriyordum en kötüsü de içine geçiyor insan hasta olacak diye korkuyor carters markasının diş ve mama çıkarma önlüklerinden al 👍🏻
seldazen Benim oğlum da o aylarda başladı belirtileri ama 7,5 aylıkken çıktı ilk dişi şimdi 13 aylık oldu hala önü hep ıslak o zamandan beri