Fatmadoglu Kızlar bu aralar oğlum elinden bir şeyi alınca ayaklarını yere vurup bağırıyor. Bugün de yere bırakınca, mama hazırlayınca sürekli aynı şekilde bağırdı. Bebeği böyle olan var mı😔 (11 aylık)
__zulfisiniz__ Fatmadoglu +1 dicem buna bizde aynı şekilde 11ayligiz ve herşeye ağlıyor neden bilmiyorum 2yas sendromuna erken mi girdik acaba istedjgi birseyi vermeyince ağlıyor
Birprensesannesii1 Fatmadoglu benim kızımda 17 aylik istediği olmasın 3 4 defa uzun uzun bağırıyor ama bildiğiniz vücudu titreye titreye ben alistimyani istediğini yaptırmaya çalışıyor
lingolingo Fatmadoglu 6 aylik istedigi olmayinca ellerini yumruk yapip kollarini kasio ve bagriyor 🙈🙈
Birprensesannesii1 Fatmadoglu cok-da takmamak lazım valla o bağırmaya başlıyor ben geçiyorum odaya o bağırıyor bağırıyor sonra seslenip öpüyorum noldu aşkım soule bağırma falan diyip oyuncakla falan ilgisini dağıtıyorum bunu yapınca baya düzelme oldu yani eskiden günde 3 defa yapınca şimdi 1 bile olmuyor desem yeridir valla
glsmeknc96 Fatmadoglu ahh canım ya aynı sorunu bizde yaşıyoruz benimki sinirlenince saçını yoluyor birde yere yatıp küsüyor 14 aylığız
Ra24 Benimkide 15 aylık sinirlenince ellerini açıp yüzüne vuruyor saçını çekiyor bende napacağımı bilmiyorum artık