Aysek1 Nolur yardim edin ya.iki gundur uyuyamiyor.gazini cikarttigim halde.3 aylik olacak 16sinda.acaba kulagimi agriyor nasil anlarim.bo yardimci olun napmam lazim.uzuluyorum
10sare Aysek1 sağ yada sol gözü kızarıksa kulağı ağrıyor olabilr eliyle tutuyorsa da ağrıyor olablr kulağını kıyafetini kontrol et kalınca incelt canım oda ısısı yüksekse düşür
Sln20 Aysek1 Ben de hep kulağı ağrıyor zannederdim ama genelde ya atak zamanı oluyor ya da sizin kokunuzu arıyor çok minik daha. Kucağınıza alıp sırtını okşayın, güvendesin, sağlıklısın, annen yanında, her şey yolunda gibi cümleler kurun sakinleşiyorlar 🥰
Rika Huysuzluk yapip agliyor mu? Bir yere yatirinca aglamaya mi basliyor aniden ve gece surekli uykusundan uyaniyor mu cani aciyor gibi sicrayarak
Momndssd Rika bunu benim bebeğim yapıyor bi yere bırakınca ağlıyo kucağa alınca susuyo 2 aylık ne demek oluyo acaba
Aysek1 Rika yok sicrayak kalkmiyorda uyumaya calisiyir kafasini donduruyir sürekli. Uyuyamiuir.mizmizlaniyor
Rika mrstucii06 her bebebk farklidir tabi ama bunlar kovid belitisi. 4 aylik oglumun bu belirtilerle kovid oldugunu anlayip tesy yaptirdik pozitif cikti. İlk belirti huzursuzluk ve agri oluyormus sonra ates vs
mrstucii06 Rika bencede canm her bebek ayni değil bizimki 1.5 2 haftadır bu sekilde sadece uykusunda agliyor ve yaklaşık 1 aydirda sallamaya yatirdigimda ağlıyor sadece
Gulsen4224 Aysek1 elini karnına koy canım pış pışla denesen yada yüz üstü yatır sırtını okşa denedin mi
Aysek1 Gulsen4224 denedim canim kulagina 1 2 damla anne sutu yaptim.birazda gazlabmis sicak tuttum bugun daha iyiydi sukur