Ayseee27 2 aydır falan aynı kiloda normal mi? Yemek az yiyor günde 3 kere mama içiyor ve çok hareketli ama büyüme evresinde hiç mi almaz???
Yenidennn Ayseee27 benim oğlumda 1 yaşında ancak hep aynı gibi geliyor bana bayadır tartılmiyoruz ama, 10 kilo falandır ama sağlıklı olsunda. Baya hareketli falan, ek gıda arası yok anne sütü alıyor.
Mariposa Ayseee27 1-2 yaş araliginda istahsizlik ve kilo kaybı normal sayılıyor. Ciddi bir kilo kaybı ve iştahsızlık yoksa endişe etmeyin geçici bir süreç.
Mom070 Ayseee27 Bazı dönemler kilo alımı durur hatta verirler. Normal yani az yemesi de etkiler tabii. Az yese bile vitamin değeri yüksek şeyler yedirmekte fayda var.
Emir123ali Ayseee27 benim oğlumda bayramda yaşına girecek allahın izniyle inşallah 9 kilo anca belki ama çok hareketli hiç yerinde durup oyun oynamaz hep biyerlere tırmanma ayakta kalıp sıralama günde 2 kere büyük tuvaletini yapıyor bende diyorum kilo almaz sağlıklı olsunda nasılsa alır inşallah rabbim sağlık versin
Ayseee27 Mariposa yeni 1 yaş olduk daha zayıf minyon bi bebek hareketli ama biraz toparlansın istiyorum ki iştah sıfır maalesef
Ayseee27 Emir123ali bizimkide 7900 kiloda 2 aydır. hep az aldı şimdi hiç almıyor bizimki erken yürüdü şimdide hiç durmaz hareketli oldugndan ama yine de işte alsın istiyor insan birazcık
Mariposa Ayseee27 1 yaş kontrolüne gitmissinizdir doktor birsey söyledi mi? Biz 1 yastan sonra balık yağı kullanmıştık mesela
Tubakyncck Bizde 9 600 geldik kontrolümüzde ama bana zayıf geliyo çok iştahsız Bi bebek ne yapıcağı mı şaşırdım herşeyi sevip iştahla yemiyor