tubikoo Burada zaman geçirmeyi, yazılanları okumayı çok seviyorum. Ama artık şu reklamlar gerçekten baydı. Arka arkaya 5-6 kere reklam sokuyolar. Birini kapatıyorum biri açılıyor. Uygulamadan soğuttu gerçekten.
Aryemus_3 tubikoo hayır yani bide kapat veya × basıyorum olmuyor donuyor gerçekten sıkıldım bende olmaz ki bu kadar
______ tubikoo bende öyle olmuyor telefonunzdan kaynaklanıyor olabilir mi ? Sadece ilk forum bölğmüne girince reklam çıkıyor bir daha çıkmıyor
Zelisblt tubikoo bnde de öyle oluyor, postu açıcam diyorum reklam onu kapatıyorum, tam yorum yapacam yine reklam 🙄
Nalsa tubikoo vallahi bmde Happy kids’emi girdim trendyolama belli degik sürekli trendyol reklamı hele dans eden kadınınla adam yokmu sinir küpü oluyorum ard ard cıkıyor
Annesinindurusu tubikoo reklamlardan dolayı zorla girdiğim anda gördüm postu gerçekten giresim dahi gelmiyor donup kilitleniyor bir de 😮
Baby_Mila tubikoo Reklamlar 10-15 dk arayla çıkıyorsa normal bir görüntüleme sağlıyorsunuz. 1-2 dk arayla çıkıyorsa hata vardır. ‘23:25 reklam’ 24:26 reklam’ şeklinde saati görebileceğimiz ekran görüntülerini biz@mutluanneleriz.com adresine iletebilirsiniz.
Belinaysmom tubikoo telefonsuzda alışveriş sitesinin uygulamaları varsa ondan olabilir bende trendyol vardı sildim reklam çıkmıyor 🙃