basaktpe12 Ya şu yasaklar bitsin Allah aşkına ya eşim olacak kişiyi boğazlıycam Bu saatlerde kalkıyor şuan kalkmadı hala Öğlen 11-12gibi uyuyor gün içinde görmüyoruz Yüzünü odanın kapısı kapalı ahır gibi oldu oda ya düşüncesiz insanla ömür geçmez vallahi
[silindi] basaktpe12 yasaklar bitse de ev tekrar bana kalsa diyorum.Doğum iznindeyim ben eşim yasaklardan dolayı evde bunalttı beni🤣 sürekli bir şeyler istiyor.Evde eşyaların yerini değiştiriyor.Bibloları vazoları başka yerlere alıyor gıcık oldum iyice 🤦🏼♀️
basaktpe12 [silindi] ay benimki keske evin yerini değiştirse hep uyuyor akşam o kalkınca ben yatıyorum 🙄
VSD-61 basaktpe12 keşke benim eşimde evde olsa diyorum.en azında kıza bakar diyorum.polis olduğu için hiç bir zaman düzenli çalıştığını görmedim😒
basaktpe12 VSD-61 canım eşine şükür et en azından sizin için çabalıyor bizimki 1sene oldu çalışmıyor hep evde lay lay lom yasak bitsene gezsem diyor
uykusuzMoMm basaktpe12 keske benımkde evde olsa bana cok ama cok yardımcı oluyor yükümü hafifletiyo 😪 ama ben ckk bunaldım evde. Hele bugun sinirden patladım ogluma bagırdım sureklı 😔 basım cok agrıdı ruhum daraldı gurbette bır basıma dort duvar arasında gunler dır aylardır bıktım
basaktpe12 uykusuzMoMm ben bunaldım artık çalışmıyor hep evde zaten ama bu sıralar işin cılkı çıktı bana yardımı sıfır kendine anca