Eyllebr Kızım beş buçuk aylık sürekli çığlık atıyor bebegı boyle olan varmı bazen okadar çok bağırıyor ki öksürüyor arkasından çözemedim nıye boyle
ikizlerinannesi2985 Eyllebr seslerini keşfediyorlar😍 bizimkiler de 4,5 aylık. Son 2 haftadır evde çığlıklar yükseliyor, bazen ejderha gibi sesler😂 1-2 gündür bizim kız miyavlamaya başladı. Ses tellerini açıyorlar sanırım😂
egeninanns Eyllebr ay yeni bitti bu evresi 🥺delirecektim resmen . Diren annesi geçecek ama çok zor geçecek
Eyllebr ikizlerinannesi2985 ay o aylarda da vardı unuttu tekrar başladı yazık bogazı agrıcak bağır bağır Sesini keşfediyor dıyorum ama çok bağırıyor
Duyulurum Eyllebr seslerini kesfediyorlar ama bu keşif uzun bir süreç 😊 9 aylık oğlum nefesi kesilen kadar çığlıklar atıyor bir şey olacak diye korkuyorum
Eyllebr Duyulurum benım kide kıpkırmızı oluyor bağırırken acaba bır yarımı agrıyor faln dıyorum kucama alıyorum yok 😀
Tugcesilam Eyllebr bnm kızımda 5.5 aylık oda cıglıklar atıyor kucagımdaykrn grle kulagım cınlıyor kendş sesini tanıyor 🥰
Eyllebr Tugcesilam sesını keşfederken o bende acaba neyı var dıyorum 😀😀 baykuş gibi de içinden sesde cıkarıyor 😀
fatma_86 Eyllebr 4ay 7günlük bi süredir devamlı gece-gündüz vız vız devamlı bağırıyor, tükürüğünü genzine kaçıra kaçıra ses çıkarmaya ,sesini tanımaya çalışırken evde bu halde 🤪🤪🤪 geziyorum😅😁
Mom626363 Eyllebr benimkide o aylarda sesini kesfetti suan 10 aylik evin icinde avazi ciktigi kdr bagiriyo duyan dövuyo sanar 😄😄
Eyllebr Mom626363 valla bağırmaktan bogazı yırtılacak o derece bağırırken kendınıde sıkıyır anlamadım gıttı