Gamzeburkan Ellaa2 ben nurse harveys colex kullandım tamamen kesmesede ise yaramıştı birde yedigime ictigime çok dikkat ettim kahve bile tüketmedim her akşam kimyon demleyip içerdim zor bir süreç Allah kolaylık versin
Ask2 Ellaa2 sap sipmlex ve nurse harveys şurup birlikte ver beslenmeden sonra hakiki zeytinyağ iyi gelir rezene kimyon anason bunlards cok iyi
Kbraras Ellaa2 biogia yı kullandık biz o işe yaradı bizde sap simblex bizde de işe yaramamıştı bizde mamayla besleniyorduk cok gazlıydık ama sabah akşam 8 damla metsil veriyorduk ikindi 5 damla biogia veriyorduk o şekilde gaz sorunumuz bitti tamamen
Ellaa2 Arkadaşlar ikizlerim var ve çok gazlılar tek bakıyorum ve çok zorlanıyorum sab simplex kullanıyorum o bile fayda etmedi bu damlanın iyi geldiğimi ve uyku yaptığını duydum ama yardımcı olur musunuz
Murvetbartu Ellaa2 valla çeken bilir Allah yardımcınız olsun. Biz mammy bills kullanıyoruz baya iyi geliyor .
Ellaa2 Gamzeburkan Gamzeburkan nurse yi duydum ama sab simplex ondan da iyi demişti doktorum ama sab bile fayda etmedi inşallah deneyeyim teşekkürler
Ellaa2 annemmm11111 evet doğduklarndan beri probiyotik olarak veriyordum maflor şimdi bigaia ya geçtim ama yinede bi fayda sağlamadı bizde 😔
Gamzelina_33 Ellaa2 canım doğadanın sallama rezene çayı var içinde anason da var Onu bardağa koy bide kimyon tohumu dök bir tutam içine ,demlensin iç ..ben bebeğimin emziğini de batırıyorum bazen . Bebeklerini çok rahatlatacak
annemmm11111 Ellaa2 anason bence zararlı onu verme kimyon vere bilirsin rezene sakinleştirici etkisi var onu da üstüne iki kaşık verebilirsin
kubusss momms bliss tam bi mucize. burda bir arkadas önermişti ilaç gibi geldi. doktoruma bile önerdim hastalarınıza önerin diye