Minisinannesiii 23 günlük bebeğim var gündüzleri hiç uyumuyo sabah 11den beri hic uyumadı gece 10da uyuyup 4de kalkiyo 4den 11e kadar zorla sallayarak uyutuyorum ama gündüz uykusu hiç yok normal mi niye uyumuyo bu çocuk 😭
Teemo07 Minisinannesiii bizimde öyle. 10 gün içinde değişti uyku saatleri önceden her emzirmeden sonra hemen uyurdu simdi 1 aylık olduk ve Sabah 10 gibi kalkıyoruz aksama kadar 20 25 dk lık uykuları oluyor max. Ama aksam 22.00 gibi uyuduğunda her 2 saatte 1 kalkıyor. En azından gece uykusu var diye teselli ediyorum kendimi.
Alperinannesi21 Minisinannesiii benimki de genelde uyumuyor gündüzleri 9 da kalkıyor sabah akşam 11 12 ye kadar uyanık
Minisinannesiii bilgemira 23 günlük bebeğin günün çoğunda uyumasi lazım değilmi çocuğu ankara havalariyla zor durduruyorum hoplata ziplata
bilgemira Minisinannesiii kiz normal benim kizimda oyle uyumak bilmez birakinca ates dusmus gibi aglar en azindan gece uyuyor sen ona bak en onemlisi gece ve gunduzu karistirmamasi
Gamze43 Minisinannesiii benim kısa gündü uyurdu gece uyumazdı😂4 ayda oturyor gece gündüz kavramı cabuk alıssın diye gece lambasıyla uyuyabilirsin aksamları sonr uyku eğitimi verirsin rahat olur
Ebruliates Minisinannesiii 2 saatte bir uyanması emmesi lazım .benim 20 günlük zorla uyandırıyorum şekerleri düşer yenidoğan bebeklerin
Mlke301020 Minisinannesiii Minisinannesiii günlük 16 saat uyuması gerekiyor yani benim oğlum hep uyurdu
Minisinannesiii Zeyna_ ah keşke doğrusu bu olsaydi 🤲 11 12 de yatip gece 2 sefer kalkiyo 4de de tam kalkis yapiyo
Minisinannesiii Teemo07 ona da razıyım 4den beri sallıyorum bacaklarim belim koptu katil gibi bakmaya başladım çocuğa 😀
Nadiye31 Minisinannesiii birilerin sana yardım etmesi lazm lohusa döneminde farklı duygu geçişlerimiz oluyor. Bunaldığında yorulduğunda birine vermen lazm. Bende senin gibiydim eşim sağolsun yardımcı oldu. Salı günü kırkıımız çıkacak inşallah biraz olsun rahatlarım..
Minisinannesiii Nadiye31 oluyo sağolsun ama ev hic boş kalmiyo kaynanam sürekli bize gelmek istiyo bende korkuyorum çocuğa bisey yapar diye kendileri bana düşmandı bi ara akliyla da pek arasi yok esimde çocuğu ona bırakıyo gelme diycem en sonunda
Ozgecee3 Minisinannesiii bence uyumamasi normal degil biraz rahatlatici ses acsan anne karni sesleri var hemen uyur benim bebegimde oyleydi bide yattigi yer rahat gelmeyebilir ona dikkat et kendini guvende hissetmek icin kucaginda kokunu almak da isteyebilir bide oyle dene