Mom070 Prens_annesi21 Ben anne sütü aldığı halde 2.aydan itibaren vermeye başladım. Haziran doğumlu çişinde turuncu lekeler falan görünce başladım.
zeynepela2 Prens_annesi21 bebege su içir içerse su ihtiyacı vardır demişti doktorum bende içirmiyodum 5 aylıkken içirdim içti doktorun bildiği vardır
Prens_annesi21 Gin benim oğlum 3 aylık Diyarbakır’da yaşıyorum çok sıcak herkes üstüme baskı yapıyor su ver diye ne yapacağımı bilmiyorum
Gin Prens_annesi21 sussunlar diye çok az bir miktar verebilirsiniz çay kaşığı ile.Herkesin kafası rahat olur.😅 Vermezseniz de bir sorun yaşamazsınız, Anne sütünde yeterince su var.
Seda1635 Prens_annesi21 bende 4 aylıkken başladım İzmir sıcak diye herkesin baskısıyla tabi yine 🤦🏻♀️ Ama şimdi 13 aylık suyu çok seviyor
Bebek2020_ Prens_annesi21 ben de Adana da yaşıyorum. Hem çocuk doktoru hem de aile hekimi önerisiyle kızıma doğduğundan beri su içiriyorum
Prens_annesi21 Mom070 bnm de çocuğum da var verip vermemek arasında kalmışım turuncu leke var sağlık ocağına gittim dedi verme su 6 ay anne sütü tek
Prens_annesi21 Gin eşimin ailesi hepsi böbrek sorunu var tabi eşimin de kime sorsam susuzluk diyor daha oğlum küçük ondan dolayı vermek istemiyorum ama Diyarbakır da çok sıcak olduğu içinde bilmiyorum kalmışım öyle
Mom070 Prens_annesi21 Bence tutmayın, sütünüzü de etkiliyor sanırım bu durum bebeğiniz daha çok küçük ayrıca.