Fatma11 Kizlar bir bucuk aylik bebegim var ama uyumuyor uyusa bille sürekli uyaniyor huysuz degil aglamiyorda ama anlamiyom uyumuyor
Teemo07 Fatma11 sabah 11 de uyandı. Aha simdi uyutabildim. Tam derin uykuda da degil, 15 dk sonra uyanır sanırım. Karnı tok, gazı yok, altı temiz. Ama uyanıyor işte. Bu saate kadar aralıklarla toplasam 2 saat uyumustur. 10 dk, 15 dk, 5 dk şeklinde.
Teemo07 Fatma11 hiçbir fikrim yok. Size yazdıktan sonra uyandı, tekrar emzirdim. Gaz operasyonunu da tamamladık (çıkaramadı) yatağına geri koydum. Kıpırdana kıpırdana uyuyor. Hala derin uykuda degil. Aslında suan onun tam uyku saati. Ne zaman uyanacak diye bekliyorum. Bi dalsa bende gidip yatıcam 1 saat ama yok yani. Büyüdükçe böyle oluyordur belki bilemedim.
Cicek_Gokce46 Mevsim geçmişinden kaynaklı büyük ihtimal 3 ay 9 günlük oğlum biz de 2 gün aynı şekilde uyumadı ağlamadı da ama fön makinası sesini açtım uyudu rahatladı deneyin isterseniz 1 kereliğine
Fatma11 Teemo07 insan uyuyamiyor uyanacak diye istersen bi bluzunu yanina koy kokuna ihtiyaci vardir belki canim herseyi denedim ben olmadi bide sen dene istersen😄
Teemo07 Fatma11 ayy gercekten öyle. Bir keresinde kalktı kalacak derken 3 saat uyumuştu. Kaçırdım gül gibi 3 saat uykuyu 🤦🏻♀️😂 Bir deneyeyim ya. İse yarar belki