Aysegull1902 Kızlar oğlum 3 ay biticek yarın elini sürekli ağzına götürüyor acaba diş mi cikicak çok erken değil mi
mina00 Aysegull1902 elını tanıyo dıye oyle, daha ne bulduysa agzına goturme zamanlarıda olucak benım kızım 8 ay 8 gunluk ıkı elını komple agzına sokuyo 😂😂😂
mutlukalp21 Aysegull1902 bizim 2. Ayından beri ellerini yiyor resmen bazen o kadar çok sokuyorki öğürür gibi oluyo
mombeto Aysegull1902 canım 5 ay 8 günlük 2 aylıktan beri elini yiyor diş yok😂 ellerini keşfediyorlar. Hatta şimdi ayaklarda sıra. Ayaklarına çıldırıyorw☺️😂😂
busraasil Valla benim daha bir aylık ama sürekli eli parmakları ağzında😀 eldiven takıyorum eldiveni sokuyo😀
Aselina0319 Aysegull1902 ellerini keşfediyor canım 1.5 aylığız bizde ayına girdiğinden beri ellerini cok cok yapiyor 😂 1 yaşına kadar oral donemlerindeler ne bulursa ağzına atar canım
Busra0102 Aysegull1902 dış değil canım elini keşfediyor eşyalarida ağzına alarak tanımaya çalışacak bizde aynı durumdayız 3 ay 7 günlüğüz benim çenemi yanağımı burnumu emmeye çalışıyor 🙂🙂