biregesevdasi Arkadaşlar özel hastane fiyatlarına tüm hizmetlere (tahlil röntgen ultrason vs vs ) %20 zam gelmiş. Artık herşey git gide zorlaşıyor …
EmineYilmaz biregesevdasi 2019 da 1300 e medipolde doğum yaptım . Şimdi 1300 fiyatın yarısı bile değilmiş🤭
basaktpe12 biregesevdasi offf şuan hamileyim muayne ücreti 180 doğum da var 4000 verir gelirim heralde
3children1mom EmineYilmaz Oda bisey mi bem ekim ayında 4 bin bayıldım hastaneye 🙈 Büyük kızım da yani 2013 te 300 tl idi 😜😂
biregesevdasi maestro aynen çok pahalıydı dahada pahalı oldu özel hastaneler itiraz etmiş covidli hastalar yüzünden zarara uğradık diye
Cgnege44 basaktpe12 valla cnm doktoruna denk gelirsen devlet en iyisi devlette spinal seseryan oldum hemde herkesin kötü dediği kanunidevlet hastenaesind e dikişlerim incecik hemen toparlandım hiç ağrım sancım olmadı kardesjm Medipol megada oldu keloid oldu dikişleri
Ballilokmamelmaliturtam biregesevdasi Şaka gibi oğlumun bir kan tahlilini 500 TL tutuyordu şimdi ne yapacağız 🤦🏼♀️
EmineYilmaz Mom078 aaa ne değişik kız bak mesela mega medipol vardı bağcılarda bizim hastanenin biraz ilerisi yalan olmasın 5000 falandı sezaryen. Normal doğumda 2500 kadar . Medipollerde bile sabit değil rakamla r😂