Minik_Hanim Yelda35 bi siniri yok ki.. her bebegin gunluk kalsiyum, protetin, vitaminini almasi lazim. Ben kizim cok sevdiği icin hemen her yemegine koyar ve ya kofte yapardim
mina00 Yelda35 kuzu degılde dana verıyorum, soylr oluyo bır gun et suyu verıyorum, bır gun sade, bır gun etın kendısını, boylelıkle haftada 2 kez olmus oluyo
Altunayin_annesi Yelda35 8. ayda, ben iki kere cekiyorum eti sonra birer yemek kasigi ayirip strecliyorum donduruyorum cok rahat oluyor
Yelda35 mina00 bizim doktorumuz kuzu etini iki kere çektirin yağsız demişti her doktor ayrı bence bazlarının doktoru 7. Aydan itibaren yumurta beyazı da başlatıyor
Arfeasli Yelda35 çorbalara at. Haftada 3 4 ne denk gelirse bazen tavuk suyu bazen kıyma vitaminli yesin bebişler
YeldaKuzey Yelda35 haftada 3-4 kere veriyorum ben. Bazen sabah kahvaltılarında bazen çorba veya yemeklerine koyuyorum. Bu arada oglum 9 aylık
turisinannesi Yelda35 bende veriyordum ama benim doktorum et tavuk balık bir yasina kadar vermeyin diyor.bikac gün önce bağırsak düğümlenmesi yaşamıştık bunun üzerine böyle söyledi maalesef
Yelda35 turisinannesi aaa nasıl yani ben balık haftada 1 veriyorum somon daha doğrusu. Kıyma yeni başladım tavuk bir kere verdim üzüldüm bebişinize geçmiş olsun
mina00 tekgamzelimm evet bızım doktor ılk once tavuk kıyması ver dedı kızım o zaman 7 bucuk aylıktı verdım 3 gun sevmedı kustu, dana verdım sevdı yedı, dun yenıden tavuk verdım bu kez yedı