OzlemDoganay Güzellikler merhaba💐💐 oğlum 8 ay 7 günlük bu gün kan tahlili yaptırdık kanı sınırda demir eksikliği var doktor bu aylarda olabilir kanı ama demir biraz düşük dedi 12 damla kan demir ilacı kullanıyodum 18-20 kullan dedi zaten sabah pekmez özü veriyorum akşam da karadut özü. Yalnız ben bu damlayı sabah aç karnına vermiyodum sanırım öyle verilmesi gerekiyomuş bu doğru mu? Bir de demir yapıcak ek gıda besinleri neler biliyor musun bana da yardımcı olur musunuzz??🥰 seviyorum sizii♥️♥️ Bir de genetik olabilir demir dedi bende de demir eksikliği var ama yine de takviye besinler önerirsenizzzzzz🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Pinkbery OzlemDoganay yaa bende sabahları emzirip 1 saat sonra veriyorum Gece uyanmadıgı icin yemeye sabah kalkar kalma cok ac oluyo bekleyecek hali olmuyo Nasıl yapmak lazm onu acbaa
HungryWolf OzlemDoganay gecmis olsun bizde 9bucuk ayligiz bizimde kan 11.2 ama demir dusuk cikti 5 olarak. Hangi damlayi kullaniyorsunuz? Genel olarak hergun kirmizi et yemeli oda cok zor oluyor yemiyorlar herzamanki..
OzlemDoganay Pinkbery valla benim oğlumda genelde aç kalkıyor yani hemen damlayı verip öyle emzirip mama falan vericem artık canım demiri yükselsinde kan zaten normal karşılıyolarmış bu aylarda. İlerde yükselir dedi
Essin15 Pinkbery sağlık ocağın da hemşire bize karnını doyurduktan sonra kan damlasını ver, verdikten sonra 1 saat hiçbir şey yemesin demişti
OzlemDoganay HungryWolf sağol canım benim size de çok geçmiş olsun🙏🏻 Oğlumun da kanı 11.5 çıktı ama kanı önemsemedi ilerde düzelir dedi. Demir 50nin üstünde olması lazımmış bizim 23 😔 sağlık ocağının verdiği vegaferonu kullanıyorum ben şuan da içinde paraben var diyolar ama. İki doktora sordum ikisi de parabeni nerden çıkardın yenilebilir derece de var rahatlıkla kullanabilirsin dediler🤷🏻♀️
OzlemDoganay HungryWolf bir de biz kırmızı ete başlayalı bu gün 3 gün oldu ama kuzu kıymasını pek sevdiğini söyleyemicem kokuyo biraz 😊 yağsız dana denicem bide canım
Cennetinsusu OzlemDoganay Demir ilacını verdikten sonra hemen emzirilmez. Süt ve süt ürünleri verilmez canım. Etkisini azaltır. 1-2 saat beklemeniz lazım emzirmek için
HungryWolf OzlemDoganay bizim baya baya dusukmus ya benim acil iyi bi demir ilaci bulmam lazim. Once doktora gidip sorayim. Ya saglik ocagindakiler gaz kabiz fln yapiyormus nebiliyim. Sidefer onerdiydi ozeldeki doktor ama oda takviye edicilerden kiloya 2 damla dedi ama ben cabuk toparlanmasi icin 2+ degerlikli demir ilaci almayi dusunuyorum onu sorucam hangileri diye. Aynen kuzu kiyma bugun makarnali kiyma denicem bakalim yerse 🤔
OzlemDoganay [bilinmeyen] kustuğu zamanlar bende çok veremiyodum hepsini geri çıkarıyodu 😕 karadut özünü instagramda keobutik ten alıyorum canım eylülonline diye bir kullanıcı var illa ki denk gelmişsindir onların bu sayfa da. Güvenilir bi yer yani
OzlemDoganay [bilinmeyen] çok pardon nerden alıyosunuz anlamışım ben 😊🤦🏻♀️ Yeni vermeye başladım 7.5aylık falandı ama veriliyo yani 6ay itibariyle. Ben bide keçiboynuzu özü kullanıyorum
OzlemDoganay Benimoykum öyleyse iyi canım 😊 aç diye duydum da ben bende gece yatmadan veriyodum midesini bulandırmasın diye
OzlemDoganay HungryWolf doktor dedi ki bana anne yada babada akdeniz anemisi var mı? Genetikte olabiliyomuş bu demir eksikliği. Ben de var mesela demirim eksik
OzlemDoganay HungryWolf bizim çok şükür hiç gaz ve kabızlık sorunumuz olmadı genel olarak. İlaçlarda öyle bir etki bırakmadı kuzum o yüzden bilmiyorum hiç hangisi iyidir
Deletedmom277 HungryWolf sidefer vs hep takviye edici. Bizimde eksikliğimiz vardı doktor ferrum sanol şurup verdi günde 10 ölçek. Doktorunuza danışın derim diğerleri takviye çünkü
ArasinnAnnesi HungryWolf bizimde demirimiz düşük 20 cıktı bize doktorumuz nutrigen ferromoxin şase toz verdi içinde herşey var istagramda mühendisinoglu var orda inceleme yaptı dün ve yıldızlar sırasına girmiş bir ilaç
Benimoykum OzlemDoganay canım ben kaşığa 7 damla damlatıyorum peşine de sütü dayıyorum 🤣 Bi surat ekşimesi sonra devam 😊Doktorum çok iyi eğer tok karnına yada aç karnına olsaydı farketmez demezdi asla 😊 Ama kakası çok çok kötü kokuyor vede rengi koyu oldu sadece
OzlemDoganay [bilinmeyen] ver canım yarım çay kaşığı falan ama önce 3 gün kuralı yapmayı unutma alerjisi falan olur belki