NukleerBaslikliKiz Benim en sevdiğim ve hep seveceğim kitap, Küçük Prens ve Şeker Portakalı var. Sizin en sevdiğiniz kitaplar hangileri hem tavsiye olsun
lanadelmiyav NukleerBaslikliKiz Şeker portakalı benim için bir servet niteliğindedir. O kadar severim. Gabriel garcia marquez -Yüzyıllık yalnızlık, Robert Seethaler -Tütüncü çırağı Dostoyevski -Karamazov kardeşler Zülfi Livaneli -Serena… Şimdilik aklıma gelen tavsiye edebilceğim bunlar. Daha çok var da yazmak ile bitmez☺️
Gin NukleerBaslikliKiz Algernon’a Çiçekler Yüzyıllık Yalnızlık İnsan Olmak Puslu Kıtalar Atlası Ben Bir Gürgen Dalıyım Gurur ve Önyargı
Agg0207 NukleerBaslikliKiz gülseren budayıcıoğlunun tüm kitapları ayrıca Bin muhteşem güneş Suç veCeza çok güzel kesinlkle daha bir sürü var gerçi insan seçemiyor
Deletedmom0099 ben aşkla ilgili kitaplar seviyorum genelde o yüzden de; piraye ve bir kürt sevdim diyorum 🌸
NukleerBaslikliKiz Deletedmom0099 Piraye yi okudum ama diğerini okumadım ismini çok duydum ama merak ediyorum
Kubra_2019 NukleerBaslikliKiz Hakan mengüç ●Hiç bir Karşılaşma tesadüf değildir. (Tevafuk ve sufizm anlatıyor) harika bir kitap bayılıyorum