Nuraky Elektrik li törpü kullan varmı yada napsam bilemedim Uyurken bile kesemiyorum hemen uyanıyor zor bela azıcık kestim ama kendini yoluyor daha 3 aylık elektrik li törpü mu alsam kullanan varmı
turansmom Nuraky Şimdi kestim oğlanın tırnaklarinı. 6,5 aylık, babası oyaladı güldürdü ben kestim. Genelde gece uyuyunca keserim ama sessizce. Tırnak makasina izin vermeyen bebegin törpüye izin vereceğini hiç sanmam
aser34 Nuraky chicconun tam setini almıştım onun içinde makas şeklinde olan var doğduğundan bu yana onunla kesiyorum çok rahat oluyor. Deneyin isterseniz bi. Benim bebeğim de çok çabuk uyanıyor ama en azından makasla çok çabuk kesebiliyorum.üstüne yine setin içinden çıkan törpü ile törpülüyorum.
Nuraky muazmrv rahat dursa kesicem de uyurken bile elini kolunu tırnak makası degdirince ya hareket ediyor yada uyanıyor 😐
Son_1453 muazmrv çorap geçir 4 ayına kadar çorapla geçirdik biz çorapları çıkarıp başında bekliyordum takıp uyutuyordum normal eldivenleri elinden çıkarıyordu bu şekilde çözğm bulduk 😁
muazmrv Nuraky zaten zor uyuyor elini aldığımda hemen uyaniyor , gece derin uykuda denemek lazjm🤦🏻♀️
Nuraky turansmom bizde de tam tersi eşim kesti ben oyaladım 😅 babasına kestirdi bende rahat durmuyor emzirirken de denedim de zor oldu kafasını tutmak
Elifim1512 Ben emzirirken kesiyorum tek rahat durduğu zaman o çünkü 🤭 etrafa sıçramamasına çok dikkat ediyorum tabi
muazmrv Son_1453 Evet çorap ben de yaptım bu aylarda ellerini keşfetmeye başlıyormuş o yüzden çok önermiyorlar ama geceleri falan takayım olmadı
Son_1453 muazmrv bende gündüz takmadım canım başında bekledim çünkü gözüne sokuyodu ağlıyordu gece hep taktım hiç çıkarmadım şimdi gece de takmıyırum
sutas Nuraky ilk uyandiginda uyku sersemi oluyor cok hareketlenmiyor ben o zaman kesiyorum cogunlukla uyku sersemligi oldugu icin fazla tepki vermiyor sabah uyanir uyanmaz altini degisip hemen kesmeye girisiyorum deneyin belki basarabilirsinjz 🌸