Tanemnazli Herkese merhaba bebeğim 3 günlük sarılık riski yüksek çıktı başına gelen var mı neler yaptınız işe yAradı mı acaba
Tugcerylmzkerem Tanemnazli Benim basima geldi emzirin bol bol gecer dediler birde uyutmayin cok uykuda tetikliyor dedi hemsire atlattik sukur cok surmedi
GiybetReis Tanemnazli bebek doymadığı için sarılık olur.Bol bol emzirin. 2 saatin üzerinde uyumasın. Doktorunuza danışıp bi süre mama takviyesi yapabilirsiniz. Anne sütü yetmiyor olabilir çok normal bir çok anne bunu başlarda yaşıyor. Geçmiş olsun🌸
Sln20 Tanemnazli Benim bebeğim minik doğdu 4. gün değeri yüksek olduğu için ışın aldı 24 saat, sütüm de çok olmadı meme-mama gittim ben. Bol emzirme, gerekirse formül süt takviyesi iyileşecektir. Geçmiş olsun. 🌸
Fer4hh Valla ben mama verdim illa emsin düzelir diye tutturmadım sezeryan oldum zaten 3. Gün anca geldi sütüm oda yetmiyodu mama verdiğim için riskimiz 7 nin üstüne çıkmadı bile tabi sizin sütünüz çoksa ya da yeterliyse sürekli emzirin
Sevgiela Tanemnazli ah benimde başıma geldi 4 günlükken değerimiz 15 di sütüm çok az geliyordu mama verdim 2 gün sonra 14 e düştü en son gittiğimizde geçti dedi doktor . Şimdi de sütüm çok az geliyor ilk meme verip sonra mama veriyorum