Ayalayay Bebeğim 4 aylık doktorumuz Ocean mikroferi önerdi. Günlük 1 ml olarak verdi. Ama burda okuyorum kilo başı 1 damla şeklinde veriyorlar. Bizim gibi 1 ml veren var mı
Umutkusu Ayalayay kilo başı bir damla ama 6 aydan önce başlandığını duymamıştım o zaman nasıl verilir bilmiyorum. Bir de azar azar başlayıp alıştırmak gerektiğini duymuştum
bgmarik Ayalayay 6 aylık başladık kullanmaya bizimde doktorumuz 1 ml önerdi.Sadece muz verdiğim gün vermiyorum kabız yapıyor diye onun dışında her gün veriyorum.
Ayalayay bgmarik 2 sefer sordum 1 ml dedi. Burda kilosu kadar diyor çoğunluk o sebepten kafam karıştı. Kaç kilo bebeğiniz. Azar azar mı vermeye başladınız yoksa ilk günden beri 1 ml mi
bgmarik Ayalayay ilk günden beri 1 ml veriyorum bende burda öyle okumuştum ama doktorum 1 ml öneriyorum dedi.Şu an 12 ay 7 günlük 10.6 kg
bdeprem Ayalayay benim doktorum 1.5 ml verdi ben de ısrarla sordum eminmiyiz diye. kilosuna göre böyle dedi. 9.500kg benim kızım da.
Ayalayay bdeprem sizinki de daha fazlaymış . Yavaş yavaş artırarak vermem gerekiyor diye birşey okudum ama siz öyle mi yaptınız sizin kaç aylık
bdeprem Ayalayay şu anda 8 aylık. bir sıkıntımız yok çok şükür ne kabızlık ne bulantı. biz direk 1.5ml ile başladım yavaş yavaş değil.
Bebegimm1 Ayalayay 4 aylıkken başladık 5 kiloya 5 damla 10 kiloya 10 damla şeklinde mesela 7500ise 8 damla vericez doktorum bu sekilde söyledi