Nihal1 15 gün gecikti adetim hamilelik düşünmüyorum yani dikkat ediyoruz 7 aylık bebegim var basına gelen varmı
Smy16 Nihal1 selam canım 😂😂🖐🏻🖐🏻 4 aylık bebegim varken hamile kalmışım prezervatifle korunurken bide, dediginiz gibi 12 gün gecikti adetim korkumdan test yapmamıştım çünkü korunuyoduk ve nadir bi ilişkiye giriyoduk ama korktugum başıma geldi
EgeveAlyaninannesi Nihal1 valla bugun tam 11nci gun zaten hep 1 hafta gec oluyordu daaaa bu neyin nesi anlamadim varis ilaci kullaniyorum ondanmi oluyor aceba bilemedim
Goktugmomm Nihal1 Benim de 7 aylık bebeğim var 7 gün gecikti krizler geçirdim ama şükür dün oldum ya 😂😂 ilk defa bu kadar gecikti neden bilmiyorum ama çok güzel korku yaşadım
Papatyaseverr Nihal1 Hamileysen eğer doğuma giderken mi öğreneceksin hamileliği yap kurtul belki strestten gecikiyordur sen böyle yaptıkça
Smy16 Nihal1 ilk 2 hafta konduramadım çok agladım 🤦🏻♀️ama zamanla alışıyosun tabiki eşim çok yardımcı oluyo ama akşamları ve haftasonları bebegime eşim bakıyo ben dinleniyorum haliyle onun tam hareketlenme zamanları ben çok fazla kucagıma alıp oynuyamıyorum çabuk yoruluyorum illaki zorlukları oluyo ilk 1 2 sene çok zorlancagımı düşünüyorum dogumdan sonea
EgeveAlyaninannesi Nihal1 aa bak corona gecirmissin ondan olmus senin kardesim kac ay olmadi doktor olmasi icin ilac verdi oyle oldu corona etkiliyor
Goktugmomm Nihal1 Stres yapınca da gecikme oluyor bende inşallah olursun canım sende eğer hamilelik olmadığından eminsen soğan suyu iç ben iki gün içtim 3. gün oldum.
EgeveAlyaninannesi Nihal1 evet malesef 6 ay kadar gecmisti kan testleri mi dersin su eczanede satilanlarmi dersin yapmadigi bisey kalmamisti ama hamilelik yoktu sonra ozelde bi doktora gitti covitten oldugunu soyledi 1 ayda oldu
Almina06 Nihal1 bugün Kan testi verdim gebelik için 1.20 çıktı bu şekilde hamile kalan var mı e nabizdan baktım doktora danismadim acilden giriş yaptığımız için