ecemm-6161 03alparslan04 humana iç bol bol canım vE kuru dut vE inçle kaynar suyunu iç ve yiyebildiğin kadar hurma ye 😊
elifineylulu 03alparslan04 rezene,anason çayı içebilirsin,hurma,kuru incir,bulgur süt artırır hemde gaz yapmaz
irem93 03alparslan04 instagramdan emzirme danışmanı Dilruba demirezeri takip edin,momstok çayı var ve mayya tableti var çok işe yarıyor güzel süt arttırıcı ürünler.
irem93 Hanımlar Bende bir ara humana çayı içiyordum ama emzirme danışmanı içeriği belli değil,güvenilir değil içme dedi haberiniz olsun 🤗
1anne1bebek_ 03alparslan04 merhaba Bestlak damla Bulgur pilavı Hurma Dereotu Balık ve kırmızı et Bir de karışım olarak : kuru incir kuru üzüm kuru kayısı kaynatın ılık tüketin Ve moralinizi yüksek tutup üstünüze inanın 🤎 şifa olsun bol süt olsun
Yamanikomm 03alparslan04 merhaba kaçıncı gün yada aydasınız bende arttırmak için uğraşıyorumda acaba belli bi zamanı varmıdırki süt arttırmanın
Busra0102 03alparslan04 benimde sütüm azdı rezene ıhlamur kimyon papatya anason çayi içiyorum hem sütüm arttı hemde bebeğim de aşırı gaz vardı o azaldı
Kelebegimmmm 03alparslan04 herkese bıkmadan yazıyrm. Yiyeckiçeck süt yapmıyr. Bitki çaylarının ilerde sinir sistemini olmsz etkilediğine dair araştrmalar var sadece emzirme ve düzenli sağım süt artırıyr
03alparslan04 Kelebegimmmm düzenli sağıyorum ama emzirmekte zorlanıyorum çünkü bebeğim küçük ve ememiyor
Kelebegimmmm 03alparslan04 biberona alıştrmadan emmeyi öğrenmesi gerk. Face emzirme akademsine üye olun. Uzmanlardn yardm alın🌸🌹 moralli olun biberondan kaçın. Yiyeck içeckle uğraşmayın boşuna yıpranırsnz. Süt yapmadığndn eminm. Sağlıklı beslenin yeter
03alparslan04 Yamanikomm yok bende humana içiyorum hurma yiyorum çokça su ve kuru kayısı suyu içiyorum bunları yapmaya çalışıyorum bende olsun diye