EsraKerimm Mugeela44 Waikiki uygulamasında direkt karşınıza çıkıyor gecikmeler olacak ( kargo çalışanları az pandemiden dolayı ) bunu göze alarak sipariş verin demiş zaten
Mugeela44 Leylak2030 keşke benim de öyle bi şansım olsa ups kargo ne ya?? Nerede şubesi ilk defa duyuyorum bu Kargo ismini 🤷🏼♀️
_mercanligunler Mugeela44 ups evet diğer kargolara göre fazla duyulmadık ama hepsinden hızlı ben 5 6 kere bu kargoyu kullanmıştım 😂
Mugeela44 merveyyoruuk Şans ya bir de lcw nin ana binası İstanbul’da yani bu nasıl bi iş anlamadım inşallah pazartesi gelir yoksa büyük kıyamet çıkartıcam 😔😤
Mugeela44 Bal-Kaymak arıyorum canım ya diyor ki dağıtımda Kargo da bilinmedik bi kargo firması ups Kargo.
Bal-Kaymak Mugeela44 ups aslında çok bilindik bir kargo 🥰 hızlılardır da aslında ama . Pahalı bir alışveriş mi yaptın. Genelde pahalı şey taşıyorlar 😂
_mercanligunler Mugeela44 normalde 3 günde geliyordu hep, trendyoldan çekilince herkes kendi sitesine çökmüş e bir de bayram olunca yoğunluk tabi aşırı fazlaymış 🤦🏻♀️☺ bizimde hazırlanıyor yazıyor inşallah gelir
Mugeela44 _mercanligunler trendyoldan çekildiyse yoğundur şimdi 😔 of ya ne güzel ciciler almıştım 🤦🏼♀️
EsraKerimm Mugeela44 evdekal hastagh’ i ile mağazalarımızın kapalı olmasından kaynaklı yaşanan sipariş yoğunluğu nedeniyle bayram öncesi teslimatlarda gecikme yaşanabilir. Bu durumu göz önünde bulundurmanızı rica ederiz yazmışlar
ipek39ela Mugeela44 pazartesi sipariş vermiştim perşembe günü geldi Kırklareli de oturuyorum bu arada yurtıcı kargoyla geldi😊
Mom078 Mugeela44 😂 yaptığım alışveriş tutarında mağazadan alabileceğimi söylediler güya kargo karışmış