Mom456 Hanımlar merhaba ek gıdaya patates havuçla başladık ne versem öğürüyor kusacak gibi oluyor ama yiyor da bu normal mi anne sütü bi kaç kere de mama vermiştim daha önce ,tepkilerini anlamıyorum o gıdaya devam mı etmeliyim ,yerken hiç mutlu değil ama
Darkrosewater Mom456 bizde başlayalı bir hafta oldu ilk tadımlar elbette sütten sonra öğürmeyle sonuçlanıyor normal yani 😊 yemek isteniyorsa kesinlikle zorlama yediği kadar yesin bir de acele etme bir ay boyunca 1-2 kez el gıda ver ben öyle yapıyorum çünkü bağırsaklar yeni bir gıdayla karşılaşıyor zorlamamak lazım ana öğün yine anne sütü ayrıca kabızlık görülebilir bizim oldu onun içinde kuru kayısıyı suda bekletip ezip verdim çok şükür yaptı
Darkrosewater Mom456 bir de ilk önce tek tek ver sonra mesela havuçla patatesi karıştır ver meyveleri de öyle yapabilirsin
Darkrosewater Mom456 mama sandalyesinde yada oturtarak vermeye çalış bir de sizin yemek saatinizde birlikte yiyin akşamları ben öyle yapıyorum şarkı söylüyorum bazen eğlenceli hale getirmeye çalışıyorum bazen tükürüyor her yer batıyor o ayrı 😁 ama yavaş yavaş alışacaklar üzülmeyin o hazır olduğunda istekli olur bir de ek gıdadan sonra su vermeyi unutma