Son zamanlarda ilgimi ceken ve yeni arastirmaya basladigim bir konu..
Gecmek bilmeyen bir kasinti basladi vucudumda..adeta yanık yara seklinde (roza hastaligi)na benzer seyler cikiyor..prof.bir doktora gosterdim cildin kuru nemlendir dedi..bazi geceler(zaten ozellikle geceler) nemlendirsemde deli gibi vucudumu sariyor bu kirmiziliklar,uyutmuyor..
Annem felc olduktan sonra ardindan dogum yapmamm,hayatimin tepetaklak olmasiyla baslayan bir sürec…daha once hamilelikte de bu eft ve alerji konusunda hikayeler dinlemis cok sasirmistim..sanirim bende de o sekilde son zamaarda olustu cunku hic bilmezdim..tum hastaliklari aslinda bilincaltinin dogurdugu,farkettigimiz takdirde duzeltmek icin kendimize sans verebilme firsatimizin oldugunu ogrendim…konuyla ilgili dusuncelerinizi merak ediyorum..var mi arastiran ? Alerjisini,hastaliigini yasadiklariyla bulan?
Mesela mide rahatsizliklari bir yerlerde bir seyleri hazmedemedgiimizden,
Alerjiler bir seye gicik kaptigimizdan olabiliyormus.. düzgünce akamayan enerjimiz zihinsel, duygusal ya da bedensel rahatsızlıklara yol açiyormus
ornekleri dinledikce cok etkilendim..mesela biri cocuklugunda kizilcahamam tabiatinda dusuyor.o gun anne babasi ilgilenmiyor.ortaokul yillarinda baslayan alerjisinin derinine boyle iniyor..o gun anne babasina ofkelenip disa vuramiyor,babasinin bir sey olmaz diyerek sarki soylemesini hazmedemedigini soyluyor.bir calismayla alerjisi duzeliyor..yillar sonra o gune dönup ailesiyle yuzlesiyor gibi.
Yine hamile bir kadin esiyle o dönem bosaniyor dogdugunda evladinin küfe alerjisi cikiyor sonra dusunuyor barismak icin esi geldiginde küf ve rutubet kokulu bir oda da elini kaldirmis…
Yineee bir kiz cocugu yumurta yiyemiyor annesine “anne hani ben kucuktum sen bana yumurta verdin ve ben kustum” diyor ama annesi o gune kdr yumurta vermemis anlattigi hamileliginde annesinin kusmasi(bu arada bende sevmem yumurta )😃
Yani vucut blokluyormus duygulari,vücuttaki belirli noktalara kısa vuruşlar yaparak akışın yoğun olduğu bu noktalardaki blokaj çözuluyormus..
bu noktalar:
1-sol elinizi dik tuttuğunuzda, parmağınızın altında kalan dışa bakan üst kısım
2-sağ kaşın başlangıç noktası
3-sağ kaşın bitiş noktası
4-sağ gözünüzün hemen altındaki kemik
5-burun altıyla dudak üzerinde kalan küçük alan,
6-dudak altındaki hafif çukur bölge
7-iman tahtası da denilen sternum
8-sol koltuk altının 4-5 parmak altı,
9-başın arka üst kısmı.
konunun uzmanı olan kişiler çok daha detaylı açıklama yapabilir elbet.çokca dua ve her seyin gececegi inanciyla…
Soyle bir video izledim birakayim buraya da 😘