Duru2819 Kızlar bebeğim kolik bir buçuk aylık yüzüstü yatırdığımda çok rahatladığını farkettim fakat araştırdığımda ölümcül riskleri olduğunu okudum yüzünü gömüp boğulmasından mı yoksa sağlık açısından mı tehlikeli öyle yatırmak bilen var mı
Cns_28 Duru2819 o şekilde yalnız bırakmadığınız sürece bi sıkıntı yok benimki doğduğundan yüzüstü durmayı çok seviyo. Sadece uyursada yalnız bırakmayın yeterli🌸🌸
Ndmdmr Duru2819 3. Ayımıza greceğiz oğlum sadece yüz üstü uyuyor aşırı gaz problemi vardı ancak öyle rahatlıyordu doktoru gözlemlediğin sürece yaptırabilirsiniz birşey olmaz dedi
nurkal Duru2819 ben de yüzüstü yatırdım ilk zamanlar korkuyordum ama kendi kafasını çevirdiğini görünce biraz rahatladım ama yanımdan ayırmıyorum yüzüstü yatırınca. üç aylığız şu an üç gün önceki kontrolde doktor yüzüstü vakit geçirsin ciğer gelişimine çok iyi geliyor dedi bu arada
Ozgeruya Duru2819 1 aydan beri hep yuz ustu yatiyor kızım 9 bucuk aylığız şuan bi sıkıntı yasamadim şükür
Mehruyan Yanında olduğunuz gözlemlediğiniz sürece bir problem yok. Benim bebeğim de kolik o şekilde rahatlıyor ama saniyelik bile olsa gözümü üstünden ayırmıyorum.
Havvaocal Bebeğinizin başındayken yatırabilirsiniz hem boyun kasları için egzersiz olur hem gaz çıkarmasına yardımcı olup rahatlatır 🌼