Orkidem Kızlar cam biberon kullanıyoruz fakat sürekli kırılıyor sakarlığımdan dolayı 😂 aventin plastik biberonu koku yapıyor mu bilgisi olan yazarsa sevinirim teşekkürler
Erkencikus Orkidem valla ben 60 cc olanı almıştım canim çok memenumum camdan daha iyi geldi bana. Bende ilk başta cam diye tutturmusyum.Bende sana şeyi sorayım kaç deliği var kaç cc senin biberon. Ben 260 lik olanı aldım iki deliği var . Gidip başlık aldım 0 ay olandan ama orjinali gibi değil yinede akıtıyor 60 cc olan hiç akitniyordu ters çevirince. Benim oğlumun cigerlerine sut kaçıyor o yüzden akmamasi gerwkiyor
elifzeze Orkidem merhaba bende kullaniyorum ama saf plastik değil o merak etmeyin polikarbon yani damacanalar gibi ayni hemen koku yapmıyor fakat ben neredeyse 3 güne bir yıkıyorum bulaşık makinesine atıyorum memnunum 😊
Ecemim Orkidem Ben kullanıyorum çok memnunum. Hem camını hem plastiğini aldım ikisi de güzel koku yapmıyor
Orkidem Erkencikus kuzum ben ilk 120 cc lik almıştım ondan hiç akmıyordu kırılınca 240 lık aldım 2 deliği var onunda akıyor bayya Ama 120 lik aldığımı tek uç olarak almadım normal biberon olarak aldım çok memnundum 0+ olarak geçiyor
KuzeyiinAnnesii Erkencikus trendyolda başlıklara bak canım orda ayrıntılı gösteriyor Biberon ucunu ona göre alırsın
merve89 Orkidem yok cnm biz 4 aydır kullanıyoruz koku falan yok plastikler daha rahat cam olunca hep kırılacak korkusu var 🤣 biberonlarda çok pahalı sende plastik al bence
Erkencikus merve89 canim biliyorum ama dezavantajı varnidir mi . Tam aksine oglum cigerlerine sut kaçırıyor o yuzdne biz minik delik kullnaiuriz . Bir gün akışkan olanla vermeyi denendim çocuk biberonu bıraktı.
ebrupoyraz Orkidem plastik kullandım ben hiç sevmedim rengi falan değişiyor Bi süre sonra bana sürekli kirli gibi geliyordu cam daha iyi
Brnkrm Orkidem iki senedir kullanıyorum hiç koku yapmıyor. Sirkeli karbonatlı suda yıkayınca yeni gibi oluyor.