miracinannesiii Merhaba kızlar 5 buçuk aylık oğlum sadece sağ tarafından dönüyo yüzüstü durmayı seviyor ama sırt üstüne pek dönmek istemiyo solundan dönmek için pek uğraşmıyor acaba ilerde döner mi kafama takılıyor 😑😑
tospikannesii miracinannesiii bugün bir bakmışsın dönüyor ☺️ Gelişimlerine akıl sır ermiyor, yüz üstü kalması çok iyi, oğlumda uyurken bile yüz üstü uyurdu, 6 aylıkken emeklemeye başladı ☺️ Herşey bir anda oluyor ☺️
irva miracinannesiii Gerçekten ummadığın anda oluyor.Oğlum 5 ay 29 günlük.Yüz üstü dönmüyor diyordum bir gece baktım ki yüz üstü uyuyor.Şimdiyse sürekli yüz üstü dönüp uyuyor.😃
Iremkoksoy miracinannesiii hiccc üzülme bizde 6 ayı geçiyoruz daha ancak hareketlenmeye başladı kafana takma böyle şeyleri her çocuk kendine özel elbet olacak
Petitom miracinannesiii canım benim bebeğim de 4 aylıkken döndü hep bir tarafına dönerdi geri de döneniyordu sonradan diğer tarafından da döndü
Rknn Kızım 6 ay 25 günlük hiç dönme gibi bı çabası bıle yok😀 arada yüz üstünden sırt üstüne dönüyo işte
Ye2020 miracinannesiii benimde oğlum 5 ay 5 günlük sağına soluna dönüyor ama yüzüstü yatmayı sevmiyor dönünce hemen bağırıyor ama kızım 6 aylıkken sadece sağ sol manevra yapardi donmezdi bence normal ilerde düzelir ..bende benimmoglanin döndükten sonra çabuk yorulmasina takıldım sordum normal dediler dönüyor döndükten sonra bagiriyor