Asee Kızlar oğluma hiçbişey yediremiyorum ne kahvaltı ne çorba mamasını bile tam yemiyor iştah acıcı ne verebilirim
Minikmucizem02 Asee bizde 1 yaş olduk aynı durumdayz kilomuz da düşük napacağımı şaşırıyrum artk. Ne mama ne kahvaltı ne çorba ne meyve. Sevdiği ne var deseler inanın hiçbişey diycem resmen 🤷♀️🤦♀️
Asee Mom44454 nasıl peki iştahı açıldımı bende hep kahvaltısına 1 kaşık koyuyorum ama malesef yemiyor 🤷🏻♀️
Mom44454 Asee kahvaltıda yada gün içinde bende yediriyordum o şekil verim alamadım kalkınca ilk işim pekmez vermek sonra su veriyorum. Valla iştahına etkisi oldı
kubismiray canım kansızlık iştahsızlığa da beraberinde getiriyor kan ilacı kullanıyor musun şu an da bir de çinko önereceğim sana hem minarel açısından da zengin hem de sabah aç karnına verince gerçekten çoook etkisini gördüm
cicekannesi22 Asee Demir eksikliği de iştahsızlık yapar benim kızımda da var nutrigen üzüm çekirdeği ve balık yağı ayriyetyen nutrigen demir eksikliği için toz aldım kullanmaya başladım biraz fark etti yemesi ama çocuktan çocuğa değişir canım