Demet_k Arkadaşlar ruşeymin boy uzamasına faydalı olduğu duydum 8. Aydan sonra verilebilirmiş. Peki hergünmü vermek gerekiyor. Bir de ruşeymle ilgili olumsuz fikirlerde var. İkilimde kaldım. Kullananlar varmı
uzaydabiryolcu Demet_k ben kullanıyorum her gün vermiyorum omletine katıyorum ara öğünüme pankekine falan bir çay kaşığı
Fun Demet_k boy uzamasını destelemek istiyorsanız elimizdeki nimetlerden faydalanabilirsiniz en iyi örnek kızımdır her sabah yumurtası peyniri yoğurtsuz günü geçmez en zengin kalsiyumdur bunlar. Onun dışında kuruyemişler havuç incir nane gibi şeylerde çok iyi. Bence kullanmanıza gerek yok :)
Demet_k Fun evet haklısınız onları veriyorum zaten. Ama ruşeym çok gündemde bu ara oyüzden kararsız kaldım
Demet_k uzaydabiryolcu glutenli olduğu in insülini artıyormuş o da ileride obezite ve kanser gibi hastalıklara sebep olabiliyormuş Allah korusun
ueums Demet_k Her besinden vücudun yeteri kadar alması gerekli ve çölyak hastası veya glüten alerjisi olmayan herkes kullanabilir. Ruşeym son derece faydalı bir besin kaynağımız dengeyi koruduğumuz sürece elbette ki verilmeli.
uzaydabiryolcu Demet_k canım bebeğim 10 aylık anne baba olarak baba 1.83 ben 1.70 bebeğimde boy olarak normal bebeğin 8 aylık daha uzar gelişimi iyide sıkıntı yok ben boy için kullanmıyorum diğer faydaları için
Minnossareannesi Demet_k ne verirsek verelim aşırısı zararlı arada bir birkaç günde bir verilebilir diye düşünüyorum
Demet_k SweetPaw tabiki veriyorum ama ruşeym daha önce kullanmadığım bi ürün. İlk çocuğumda da hiç kullanmadım. O yüzden endişe ettim. Yoksa tabiki veriyoruz
SweetPaw Demet_k Bence ara ara onu da ekleyebilirsiniz pankek,kurabiye,kek tarzı şeyler yapıyorsanız. Herşeyin fazlası zarar tabi ki. Ben pankek,omlet,kurabiye, bisküvi hamuru karisimlarina ekliyorum mesela çok az, haftada iki kere tüketmiş oluyor ruseymi.