Busraakta Merhaba hanımlar, biz çok gazlı zamanlar geçirdik çok şükür şuan çok hafifledi gaz sancılarımız. Sorum şu ki gazlı dönemlerde kolik müzik dediğimiz beyaz gürültü sesleri ile uyutuyordum şimdi oğlum 6 aylık ve o sesler sanırım rutine bindi gazı olmasa bile dikkat ettim o seslerle uyuyor. Bu beyaz gürültü seslerinin dinletilmesi için belli bir ay var mı? Bıraktırmak gerekir mi?
AliyeAsel Busraakta valla canım bizde koliktik birçok yöntem denedim geçmedi ama arkadaşlarım müziğe alıştırmıştı sürekli o şekilde uyumak zor oluyor bende azalmaya başladığı anda bırakmalısın
Deletedmom115 Busraakta 10 aylık uykuya dalarken açıyorum uyuduğu zaman kapatıyorum maalesef onunla uyumayı çok seviyor bir kaç kere bıraktırmayı denedim ama başarılı olamadım yine uğraşacağım tabii nereye kadar
deletedmom2200 Busraakta gerekiyor , uykuya geçişi bağımlı hale getiriyor ama bir süre sonra sıkılır diye tahmin ediyorum uyuduğu an kapatırsanız sorun olmaz heralde. Bizde ilk 4 ay Buzuki Orhan dinledik gündüz gece Allah’ım nasıl günlerdi 💆🏼♀️💆🏼♀️💆🏼♀️
Siracseda Busraakta ben youtubeden 3 lu bebek uyutma müziği aciyordum süpürge sesi ninni ve müzik 3 unu birlestirmisler 1 saatlik yapmışlar çok rahatliyordu 4 aylık huysuz olduğu zaman onu açıyorum susup uykuya dalıyor
Busraakta Deletedmom115 yaa demek alışmışlar gerçekten ben denemedim bıraktırmayı henüz bi deneyeyim..