bukaga Kızlar selam daha öncede sormuştm tecrübelilerden an be an faydalanalımm benim bebişin gözleri açık maviiii böyle olup rengi değişen oldu mu ne renk oldu gözlerimizz ?
Fun bukaga kızımında gözleri mavi şuan 15 aylık çokta güzel oturdu deniz mavisi. Ama eşimin kız kardeşinin de aynı şekilde mavi olup 3 yaşında değişmiş şuan Ela. Ben de dua ediyorum inş değişmez diye 😀
Medusafer bukaga kizim dogdugunda lacivertti 1 aylıkken filan mavi oldu şimdi 9 aylık mavi ama ben annem babam abim ve kayinpederim mavi gözlüyüz ha kesin kalır diyemiyorum çünkü doktorum 1 2 yaşında göz rengi değişenler oluyor dedi
bukaga Fun ay ne güzel benim 1 aylık baya acık mavi sizin başta ne renkti 15 aydan sonra değişmez yaaa insallah🌸🌸🧿
Fun bukaga doğduğunda evet açıktı ama mavi olacağı belliydi ilk bir ayda belli etti yüzündeki şişliklerde inince inş sizinki de değişmez 😊 filtresiz bi fotoğraf her geçen gün açılıyo sanki
E_saryaninannesi Fun Oyyy maşallah kuzuya ♥️ benim kızım da 4 buçuk aylık mavi yeşil arası bişey umarım böyle güzel bir renk olur. 🌷