sevgi88 sevdanurksr1 yapmıyor diye biliyorum eğer canın istediyse 1 tane de olsa ye. Doktorum şöyle demişti anneleri rahat bıraksınlar o gaz bi şekilde çekilecek anneler canının istediğini en azındam tatsın
zeynepduha sevgi88 kesinlikle öyle,yediklerime çok dikkat ettiğim halde kolik bir bebeğim var ve herkesin sürekli ne yedin de kızının gazı var diye sormasından sıkıldım 😒
sevgi88 zeynepduha hiç sıkma canını kızımda oğlumda çok gazlıydı kızım haziran da doğmuştu içim yana yana gezdim canımın çektiği hiçbi şey yiyemedim. Annem dolaptan çıkmış hiçbir şeyi yedirtmedi artı o gaz yapar bu gaz yapar eeee ne yesin bu anneler. Oğlumda az da olsa yedim yalan yok 3. Ayımız bitti gazımız da bitti bitiyor. Bana en çok süt yapan bulgur mesela e yeme diyolar tamam da bu da can. O yüzden kimseye bakma bebeğini en iyi sen düşünürsün
Naz1 Merhabalar hanımlar, dün yeşil eriği biraz fazla kaçırdım sütümün bugün ekşi olduğunu farkettim. Acaba yediğim erikle ilgisi olabilir mi? Gebelik testi yaptım negatif çıktı ama genede korkuyorum 🥺