Annecik60 Merhaba hanımlar. Kehribar kolye alıp memnun kaldığıniz güvenilir bir site var mı acaba yardımcı olabilir misiniz
Symailay Annecik60 kehribar sepetinden aldım sertifikalı geldi şuan diş çıkarma dönemindeyiz maşallah korkuttukları gibi geçmiyor onun sayesinde mi bilmiyorum ama 3 aydır kullanıyoruz
tubbaaa Annecik60 Hepsiburada dan aldım ben sertifikalı ve garantili geldi 22 aydır boynunda cok sukur çok memnun kaldım dişte olsun ateşte huzursuzlukta çok işimize yaradı 💐
durununannisi__08 Symailay kacinci ayinda kullanmaya basladiniz benim kizik 2 aylik aslinda kullanmak istiyorum ama zarari olurmu bilemiyorum
Annecik60 Utkucan Benim de hiç bilgim yok bebeğim baya salya akıtmaya başladı iyi geliyor deniliyor denemek istiyorum o yüzden
Utkucan Annecik60 bizde de başladı 2,5 aylık tükürük bezleri çalışıyor ondan kaynaklı dedi doktor ama sonrasında da iyi gelirse belki diye istiyorum
Annecik60 Utkucan Benimki 4 buçuk aylık bayadir var ama bu aralar farklı hep sert şeyleri ağzına götürmek istiyo sanırım diş için hazırlık yapıyor damaklar ve çok huzursuz 4 ay atağı mı diş mi gaz mı ayırt edemiyorum
Utkucan Annecik60 ya ikiside olabilir kıyamam yavrucağa alıp denemekten zarar gelmez inşallah faydalı olurda
pembeninkurku Symailay 3 aylıkken boynunamı taktınız yoksa koluna falan mı benimde var ama korkudan boynuna takamıyorum ne olur ne olmaz diye 4 aylık olduk halâ korkuyorum
Adelim Kehrıbarı tavsıye etmıyorlar ben kuyumcudan almıstım 1 2defa taktım sonra bıraktım kendımde korktum kopar koparır bogazına kacar dıye dıs ıcın dedıler ama o dıs agrısı basladıgında kolye molye kar etmıyor
Symailay pembeninkurku boynuna taktım gece yatarken çıkardım çok hareketli bi bebek olmasına rağmen bir süre hiç farketmedi şimdi de oynama huyu yok öyle