Serrax Kızlar merhaba,bebeğim 45 günlük,kızımdayken 1 sene sonra vermiştim ama şimdi daha hızlı vermek istiyorum. Baya kaldı hamilelik kiloları. Sütümü etkilemeden nasıl verebilirim tecrübelilerden yorum bekliyorum😊
Babybloom Serrax diyet tabiki. Diyet 6 aydan önce önerilmiyor yazmışlar ama diyet dediğimiz şey sağlıklı beslenme rutini. Yani 1 ayda 10 kilo vermeli diyetleri yapmazsanız hamile iken bile diyet yapılır. Öncelikle süt yapmayan ama kilo yapan şeyleri hayatınızdan çıkarın. Şeker🤷🏻♀️ paketli gıda🤷🏻♀️beyaz un🤷🏻♀️
Serrax Blackcloud annem de ikinci doğumdan sonra kilo verememiş bir türlü o yüzden de panik oldum biraz. Ama iştahıma dur diyemiyorum 😂🙈
1yenianne Valla onun mu etkisi bilmiyorum ama ben emzirmeden önce ve sonra hep bir bardak su içtim deneyin. Hem sütünüz olur hem kilo verirsiniz
Deletedmom27337 1yenianne sanmıyorum cnm 😂 bn emzirme öncesinde sonrasında ve emzirme esnasında nerden baksan 1 litreye yakın su içiyorum ama nafile sabitlendi kaldı kilo ne aşağı ne yukarı 😂 birde evim merdivenli sürekli in çık helak oluyorım ama kilolar banamısın demiyor 😂
Serrax 1yenianne günde belki 3-4 litre içiyorum. Emzirme anında ve sonrasında mutlaka içerim dikkat ediyorum ama çok yiyorum,veremem diye korkuyorum
Serrax Babybloom ahh o tatlı hamurişleri olmadan naparım🤦🏼♀️ Emzirirken canım çok istiyor tatlı. Ve çok acıkıyorum emzirirken. Dikkat etmeye çalışacağım ama inşallah