Ahzey Merhabalar sağlık ocağının verdiği d vitamini kullandınız mı çok kararsızım Hangi d vitamini kullandınız
gizemhifanur Ahzey ben kullandım kızıma 9 aylıkken test için çağırdılar hangisini kullanıyosun dedi hastanedeki doktor onu değil ferrum kullan dedi önü kullanıyorum 1 aydir
Han30 Ahzey sağlık ocağında ki içinde paraben var çok zararlı ve ayçiçek yağı sadece 1 hafta kullandım oda elimdeki bitmişti oceon kullanıyorum içerigi çok iyi
Mehtap26 Ahzey ilk günden beri sağlık ocağınin verdiğini kullanıyorum sadece kan damlasını kullanmıyorum onun tadını bebeğim sevmediği için
ezogelinn Ahzey bir hafta kullandım kızıma karın ağrısı yaptı hep huzursuz oldu uzun zamandır ocean 400 kullanıyorum
HaLe31 Ahzey ben kullanıyordum burada içeriğinin çok temiz olmadığını kabızlık yaptığını falan yazmışlar doktoruma sordum o da neo four diye bir damla verdi içeriğinde hem D vitamini var hem de probiyotik gaz için de kullanmış oluyoruz yani çok memnunum
ipekkizz Ocean d vitamini cok güzel biz onu kullanıyoruz verdiklerini almadım bile içergi cok iyi degil
mucizelerin_annesi Ahzey ocean kullaniyorum sağlık ocağından verilen zararlı cnm içeriğinde zeytinyağı falan var diye biliyorum
mucizelerin_annesi Han30 cnm zeytinyağı bebeklere ilk gununden itibaren verilebilen birşey bağırsak gelişimi için ben oğluma günde bir çay kaşığı veriyorum mesela doktorumuzun tavsiyesi üzerine
Han30 mucizelerin_annesi evet biliyorum ama saglık ocagında verilende ayçiçek yağ var zeytinyağ oceonda var onu düzeltmek istedim😊😊