Miracimmm Kızlar lütfen yardımcı olun 1 yaşında oğlum var dün kahvaltı yaptı kustu birsürü herşeyi çıkardı bugün de ateşi var düşmüyor calpol verdim 1 saat önce ama nafile düşüp düşüp tekrar çıkıyor 38.4 yukarısı olmuyor bakmak lazım hastaneye gidiyimmi 😔😔😔😔😔
Merve-miray Miracimmm Bi gidin bence hem içiniz rahatlar. Kan değerlerine baksınlar. İnşallah temiz çıkar 🙏🏻
Arifeeee Miracimmm enfeksiyon olabilir antibiyotiksiz geçmez mutlaka götürün. Bi 39.5la götürdük. Şuruplar normalde 6 saatte bir ben 3 saatte bire düşürmüstüm doktor öyle yapalım dedi. Çünkü düşmüyordu ateşi. Sürekli ıslak bez koyuyordum vücuduna kışın ortasında çıplak götürdüm çocuğu hastaneye.
ikizannesii01 Miracimmm benim oğlumun da ateşi var düşüp tekrar çıkıyor diş mi acaba diyorum ama içim içimi yiyor 🥺 37.8 ateşi 38 den sonra mı götürsem bilemiyorum
Miracimmm Merve-miray kan değerleri temiz çıktı doktor koronadaan şüphelendi lütfen dualarınızı eksik etmeyin 😔😔
S-mom Bencede hastaneye gitmekte yarar var neden olduğu anlaşılsın en azından ona göre ilaç verir belki doktor kötü bişey değildir Allahın izniyle
Miracimmm S-mom gittik canım doktor koronadan şüphelendi ağzından burnunundan suruntu aldi dualarınızı eksik etmeyin allah razı olsun
Miracimmm Arifeeee enfeksiyon değilmiş canım kan değerleri temiz çıktı doktor koronadan şüphelendi ağzından burnunundan sürüntu aldi dualarınızı eksik etmeyin allah razı olsun inşallah temiz çıktı
S-mom Miracimmm Allahın izniyle temiz çıkar inşallah iyi yapmışsın gitmekle mutlaka bizide bilgilendir
Pinkbery Miracimmm gecmis olsun inşallah birsey cıkmaz. Kanda bide crp degerine bakarlar. Covid geciren kisilerin crp degeri yüksektir zaten. Enfeksiyon yani. Kızım ve benimde oyleydi ordan biliyorum. İnşallah sizinki temiz cıkar☺️🤲🏻
Arifeeee Miracimmm inşallah bir şey çıkmaz. Bizim de ilk gün kan temiz çıkmıştı sonra başka hastanede tekrar bakıldı ertesi gün. O zamna çıkmıştı belki sizinde öyle bir şey olur
Miracimmm S-mom tabi bilgilendiririm canım eve tekrar geldim ama ateşi dahada çok çıkmaya başlayınca doktoru aradım getir dedi yatis yaptı roto virüsüne de yakalanmış olabilirmiş büyük tuvaletini bekliyoruz ona gore bakacaz hayırlısıyla bi iyilesseyduk