Selcan_ozer Bıktım bu terden 3 aylık bebeğimin başı sürekli terliyor doktora sormayı da unuttum var mı bebesi böyle olan özellikle emerken aşırı terliyor öyle cok kalın kıyafetlerde giymiyor ama yinede aşırı terliyor
Hilokiiii Selcan_ozer emerken terlemesi gayet normal o emerken sarf ettiği eforu bilseniz siz bile terlerseniz 😊 d vitamini kullanıyor musunuz
AsyaninAnnesiiii Selcan_ozer nerdeyse tüm bebeklerde var canım büyüdükçe azalıyor sonra düzeliyor. Benim kızım kısa kolluyla uyusun kolları hala terler
BalarisiYusra Selcan_ozer benim kızım İsmail Türütle akraba çıkıcak nerdeyse 🤣 çok terler kafası, şaçları sanki banyo yapmış gibi oluyo 9 aylık 👼🏻
Hilokiiii Selcan_ozer terlemesi gayet normal endişe yaratma kendine çok fazla efor sarf ediyor emerken bu yüzden tedirgin olma 😊
Selcan_ozer AsyaninAnnesiiii inşallah geçer ya banyo yapıyor bişi anlamıyor cocuk kafası ıp ıslak oluyor
AsyaninAnnesiiii Selcan_ozer geçer geçer üzülmeyin güzel havalarda azcık güneşe çıkarın belki d vitamini düşüktür. Damla kullanıyorsunuzdur hala zaten onu kullanmaya devam edin 1 1,5 yaşına kadar 💕