Ruya Uyumayan anneler vardir insallah benim kizim5 gunluk simdi emzirdim kustu biraz ama bi kirmizilik vardi cikardiginda ve eldiveninde de vardi bu kirmizi leke kan gibi acaba neden olabilir basina boyle bisey gelen oldu mu ?
Mervee98 Ruya kırmızılık değil ama kahve rengi leke olmuştu balgam falan sandım bidaha olmayınca üstünde durmadım ama senin bebeğin küçük bi acile falan götür eldivenide götür baksınlar ne olduğuna
Manolya Ruya benim kızım 24 günlük kusma huyu yeni yeni başladı ama kan olduğunu düşünüyorsan hiç bekletmeden doktora götürmelisin
Minikprenses Benimkide oldu canım ilk doğdugu zaman 2. Gününde kusmustu ilk doktora sordugumda karnımdayken yuttuğu sıvıdan dolayıymıs normal dedi kırmızımsı kahverengimsiydi ödün kopmustu iyiki hastanedeydim 😅
Ruya Yeliz Onedroplove Onedroplove dun gece oldu sadece bugun hic olmadi gogus uclarim fena yara tekrarlarsa dr goturcem tesekkurler
Onedroplove Ruya sürekli olmuyor 1 kez oluyorsa normal sık sık kanlı kusarsa hemen götürün benimde göğüs ucum yaraydı resmen kan kustu doktorumuza resim attık çok normal sürekli olmadığı sürece sıkıntı yok dedi çok şükür bir dahada olmadı
Busratoprak Göğüs ucunuz kanamış sütle beraber içmiş bebeğinizde gayet normal doktorlar kanlı falan demeyin emzirin diyor panik yapmayın