Elaa4050_ Kızlar iyi geceler size sorum kaş usturası kullanan varmı kaşın üstünde çıkan tüyler için memnun kaldığınız markayı ve nerden aldığınızı söyler misiniz 😍
melikeeomeer Elaa4050_ kuşum instagramdan bi sayfadan almıştım ben gayet memnunum öyle kıllanmada yapmıyor kurtarıcı resmen
Elaa4050_ Omus35 valla çok kullanan var ya bende denemedim ama zaten 2 güne bir ben uzatmadan alıyorum kaşlarımı takıntım nefret ederim çünkü sıkıntı olmaz diye düşünüyorum
Omus35 Elaa4050_ evet mantıklı ama artık kök hergün ala ala cımbız kökten alıyor sonuçta ustura kök izi göstermezmi bende merak ettim
Zalimsin Nascita kullanıyorum ben çok memnunum 1 senedir usturayla alıyorum yani burnumun içindeki kıla kadar baya rahatlık, ben daha usta işi bişeye geçmeyi düşünüyorum daha keskin
Omus35 Zalimsin yaa bende malum Bebek pratik birsey istiyorum ama zamanla kıl kökleri daha çok jilet gibi belli olmazmı
Elaa4050_ Zalimsin nasticanın her ürünü güzel ya trendyoldan baktım ama diğerlerine göre fiyatı bayağ pahalı geldi
Elaa4050_ Omus35 sanmıyorum canım herkesin kıl kökü farklı zaten ama ben zaten evde cımbız ve yüz tüylerimi epilasyonumun jilet başlığı ile alıyorum misss
Zalimsin Omus35 yok benim kıl yapımdan mı bilmiyorum ama bıyık kaş için kullanıyorum daha sert çıkmadı hiç