Asybgr Kızlar 9 ay içerisinde olan anneler diş çıkarma oldu mu olduysa ne zmn oldu bnmki halen dişsiz… Kilo vermeleri de oldu mu kaç kilo ve ne kadar verdi bn biraz bu konuda içim sıkkın da belki sizden gelenlerle biraz içim rahatlar …
elifineylulu Asybgr 9 ay 4 günlük 8.ayin son 2 haftasında aralıklarla 2 diş çıkarttı çok şükür kilo vermedi çünkü sürekli meyvelerden veriyorum kendi yiyebileceği şeyler veriyorum eline kilo alımı da normal
ikiKudurukAnnesi Asybgr biz 8 aylıgız ama 7 aylık olmaya 1 hafta kala ilk dişimiz çıktı ikincisi de 8 aylık olmaya 1 hafta kaşa çıktı 😂
Zeynep_3567 Asybgr Bizde 8 ay 20 günlüğüz hiç dişimiz yok 8800 kilosu bu dönemde kilo vermesi normal falan dedi doktor 1 ay önce 8 kiloydu dişlerimizde geç çıkacak sanırım 🙄
elifineylulu Zeynep_3567 muz,elma,kivi,armut veriyorum ama kivi çok nadir ara arada çilek veriyorum portakalın da suyunu sıkıp iciriyorum hem kilo alımını destekliyor hemde vitamin açısından iyi
busra_54 Asybgr ilk dışımızı 8 aylıkken çıkarttı dişinı şuan 2 dişi var şuan kilosu 9600 10 gün önce 9900 du zayıfladı biraz hem çok hareketlendi hemde üst damakları şişmişti henüz patlamadı ama 2 dişte yolda buna bagliyorum ben. Bu arada 9 +8 günlüğüź 😍
Hilokiiii Asybgr 9 ay 7 günlüğüz daha çıkmadı diş kilo kaybı da yaşamadım,fakat aşırı huzursuzluğu var bakalım beklemedeyiz bizde 😊🌺
elifineylulu Zeynep_3567 İlk başlarda öyle veriyordum şimdide bazen yoğurtla veriyorum ama genelde meyve süzgeci aldım ona koyuyorum kendisi yiyor daha çok seviyor