1prens1prensesannesi68 Merhaba kızlar kınık prensesim 4 aylık olacak artık bi düzene başlayacağım fakat uyku arkadasi nasıl birşey almalıyım fikir verir mısınız emzik emmiyo uygun fiyatlı birkaç öneri rica ediyorum😊😊
Zumra_ 1prens1prensesannesi68 pek bizde işe yaramadı amigurimileri var bi kaç tane kendim yapmıştım ona sarılıp uyuduğunu görmedim biraz daha büyüyünce belki
Zekimurendebizigorecekmi 1prens1prensesannesi68 Çok yumuşak şeyleri seviyorlar ve güvende hissediyorlar cidden canım .. ama küçük olmalı
benimhalaumudumvar 1prens1prensesannesi68 6 aylik olunca uyku egitimi verilmeli bence .4 aylikken cok zor atak donemi oldugu icin uykuya gecis cok zor oluyo
1prens1prensesannesi68 Zumra_ bnde trendyolda gördüm birkaç tane farklı uyku arkadasi ama hiç hoş yorum yoktu baktığımda
1prens1prensesannesi68 Zekimurendebizigorecekmi Peluş tarzı birşeyler daha iyi sanırım anladığım kadariyla
1prens1prensesannesi68 benimhalaumudumvar Elimden tutuyo sürekli birazcıkta o yüzden uyku arkadasi ve bi duzen istiyorum acikcasi
Snhstn 1prens1prensesannesi68 canım peluş bende uyku arkadaşı diye vermiştim diş döneminde uyku arkadaşlarını ısırdıkları için tüyler kopmaya başlamıştı değiştirdim müslin bezden bi uyku arkadaşı edindik 4. Ayında almıştım ki allahtan alıştı. Peluşu ben kullanan biri olarak pek önermem ama tabi tercih senin 😊
Zekimurendebizigorecekmi 1prens1prensesannesi68 Yok canım peluş değil de nasıl anlatsam bi oyuncak var tavşan hatta emzik ucuna takılıyor falan onlar mesela peluş gibi değil farklı yumuşak bi dokusu var
1prens1prensesannesi68 Zumra_ Bnim 2 buçuk yaşında oğlum var oda durmuyo kiskaniyo çok hircinlasti genellikle onla ilginiyorum eşimde elinden tutmayla falan pek ugrasmiyo açıkçası
1prens1prensesannesi68 Snhstn Bu acıdan düşünmemiştim açıkçası tavsiyeniz içinde sağolun araştırıp bakayım hemen 😊😊
Snhstn 1prens1prensesannesi68 ne demek 😊 bu arada ben cigitden almıştım instagram da görerek 35 lira falandı. Bi göz gezdir istersen 🤗
1prens1prensesannesi68 Zekimurendebizigorecekmi Sağol canım trnedyolda görmüştüm sanki dış kasiyici vardı takılı onda da
dikenlerinleydisi Muslin bezden yapanı gördüm bende yapmayı düşünüyorum suan bebegim benim esarbima sarılıp uyuyor