mltmkrkl Kızlar bugun 2 aylık aşıları vurulduk hafif ateşimiz oldu 9 da calpol verdim 1 çay kaşıgı kaç saat aralıkla verebilirim fayda etmedi gibi
Derensk mltmkrkl 5 saat demişti doktr bana üstünü çıkarın hafif şeyler kalsin korkmayın aşı ateşi inatçı olmuyor düşer
mltmkrkl Derensk başına nemli havlu koydum şimdi üstü de bi zıbın var kolsuz üzerine ince tulum ayakları üşüyor elleri de
Busbus58 mltmkrkl bizde 2 gün olduk aşımızı çok şükür ateşlenmedi. Aşıya giderken verdinizmi calpol. Aşıdan önce verince baya faydası oluyor bizim ebemizin tavsiyesi
Derensk mltmkrkl ateşi çıkacağı zaman eller ayaklar soğur zaten korkmayın takip edin düşer annesi imsallah saati dolunca da verin surubunu genelde 2 gün sürer yarına azalalir geçer
mltmkrkl Busbus58 hayır canım doktorum kesinlikle verme ateş olmayan çocuga verilmez dedi bagışıklık kazanamaz dedi ateşi çıkarsa zaten çıkacaktır dedi her çocukta olmuyormuş evet ateş
Busbus58 mltmkrkl valla bu ikinci bebeğim ilkindede öyle yaptım herhangi bir sıkıntı yaşamadık aşı süreçlerimiZde hep rahat geçti 🤷♀️