leynanin_pembemantosuu Aselikra27 bebelac aptamil bebelac gold hipp organik combiosic kullandı oğlum hepsi aynı derecede kilo aldırdı 1 aydır bebelac veriyorum 100 gram bile almadı sanırım boya gitti
prensinveannesininguncesi Aselikra27 önemli olan kilo değil bebeğinize hitap etmesi 🌸 bi Hipp combotic kullanıyoruz
Aselikra27 prensinveannesininguncesi kilo da önemli bebek zayıf kalıyor kilo almaması kafamızda soru işareti oluyor 3 aylık daha ama kilo az sizin bebege kilo yaptımı
prensinveannesininguncesi Aselikra27 ben hiç kilosuna bakmadım takılmadım baktım seviyor değerleri de normal se çok şükür 👍
58vildan Aselikra27 sonucunda mama canım onunda içinde vitamin mineraller var ben getir büyükten 65 TL’ye alıyorum 900 Gr. Aklında bulunsun hemende getiriyorlar
Aselikra27 prensinveannesininguncesi degerler iyi anne sütü alıyor zaten bu ay kilo almamış ben hemen taktım kafaya evham yaptım birde millet zayıf fln dedi bakmıyorsun dedi başladım aglamaya😣
prensinveannesininguncesi Aselikra27 millete bakmayın biraz kilo alsa da şişko obez mi derler doktorunuz mama önerdiyse içeriği en temiz Hipp 🌸