Dilaradgn Merhaba, bebeğim 17 günlük nurse harveys colix metsil damla kullanıyoruz ama gaz problemi hala gitmedi öneriniz var mı karnı çok ağrıyor uykudan sıçrıyor
Mom070 Dilaradgn Ilık duş aldırıp masaj yapın bol bol maalesef hemen geçen bir şey değil, damlalar etki etmiyorsa danışarak değiştirin.
Karpuzbebek Dilaradgn bacaklarına çıplak şekilde fön makinesi tutun. Sıcak ayaklarına iyi geliyor rahatlıyorlar
Fato55 Dilaradgn anne sütü ile besleniyorsa bol bol kimyon rezene ic derim canım istersen tam tarif de verebildim
-civcivlerim- Gaz masajı yapın benim ikizlerim kolikti relactaz damla çok iyi gelmişti bir sürü gaz damlası kullandık bir bu etki etmişti doktorunuza sorun 🥰
Rbulgen Dilaradgn canım ben nurse harveys aguline biogaia denedim hiç bir fayda göremedim bizde en çok işe yarayan metsil oldu çok memnunum mama veriyor musun
ly35 bebek yağı ile ayaklara ve karnına masaj yap annesi bizim kızımız öyle rahatladı. relactaz+ biogaia kullanıyoruz birde.
Fato55 Dilaradgn bir su bardağı su bir tatlı kaşığı rezene 1 çay kaşıgı kimyon cezveye koy canım bir taşım kaynasın sonra dök bardağına demlensin 5 dk falan sonra afiyet şifa olsun bir cay kaşığı kadar bebeğe de verebilirsin
Nefes1490 Dilaradgn onları kullandm bnmkide öyle hemde bir bagryo koltuktan düşüyorum korkudan ama 3aya gircm azalyo sanki çok kötü bişey bilyrm ben agliyodm çok fenalasnca banyoda yağla ov onun karnını bn yapiyrm